Jurnaliştii de la sport.es au dezvăluit în această dimineaţă că starul argentinian al Barcelonei va plăti pentru demersul său de a cinsti memoria lui "El Pibe D'Oro".
Decarul catalanilor a marcat un super-gol în minutul 73 al confruntării cu Osasuna, câştigată cu 4-0. Căpitanul Barcei a șutat minunat de la 16 metri la colțul lung, exact în vinclul porții. Messi i-a dedicat golul unicului Maradona. Atacantul Barcei a pregătit pe sub echipamentul de joc tricoul cu numărul 10 al echipei Newell's Old Boys, făcut celebru de "El Pibe de Oro" în sezonul 1993/1994. Messi a privit spre cer timp de câteva secunde, cu mâinile în aer.
Mateu Lahoz, centralul partidei, i-a arătat cartonaşul galben, dar gestul îl va costa pe super-starul sud-american şi 3000 de euro.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 3 ORE
"Fotbalistul care, după ce înscrie sau în orice alt moment al jocului, își ridică tricoul și arată orice fel de mesaj publicitar, slogan, emblemă, etc, va fi pedepsit cu o amendă de până la 3.000 de euro și un avertisment. Oricare ar fi conținutul sau scopul acțiunii sale", se arată în regulament, notează sursa citată.

Messi a recreat unicul gol al lui Maradona pentru Newell's

Golul marcat de Messi contra lui Osasuna are parte de o poveste aparte, în contextul în care reprezintă o coincidenţă incredibilă.
Concret, reuşita e o copie la indigo a singurului gol reuşit de Maradona în tricoul lui Newell's Old Boys. Într-un amical împotriva lui Emelec, pe 7 octombrie 1993, "El Pibe D'Oro" a reuşit să înscrie superb, iar Messi a reprodus, fără să vrea, evident, acel gol celebru.
Interesant e că Messi a declarat acum ceva timp că a asistat de pe margine la acea partidă, deşi încă nu ajunsese la juniorii lui Newell's (a evoluat pentru Academia clubului în perioada 1994-2000).
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
ACUM O ZI