După 0-2 în tur, Barcelona părea să aibă o misiune imposibilă în fața Sevillei, o echipă foarte articulată și așezată bine în teren de Lopetegui.
Speranțele catalanilor se legau în mare parte de Messi, cel care a reușit de-a lungul timpului 38 de goluri pentru gruparea de pe Camp Nou contra andaluzilor. Aceste reușite au venit în doar 42 de jocuri, astfel că existau toate ingredientele pentru o seară magică a argentinianului.
Chiar dacă acesta nu a ieșit la rampă, trupa lui Koeman a obținut calificarea în ultimul act al Cupei Spaniei, după o partidă interzisă cardiacilor. Dembele a deschis scorul devreme, însă oaspeții s-au apărat exact. Mai mult, în minutul 73 au avut ocazia să închidă ecuația calificării, dar Ter Stegen a salvat penaltyul executat de Ocampos.
Fotbal
Joan Laporta, anunț despre viitorul lui Leo Messi, după ce Barcelona a câștigat Cupa Spaniei
ACUM 17 ORE

Messi, explozie de bucurie la golul lui Pique

In extremis, în minutul 90+4, Pique a înscris din pasa lui Griezmann, trimițând partida în prelungiri. În momentul reușitei fundașului catalan, Messi s-a bucurat ca un adevărat fan. Exuberanța lui e legată și de faptul că acest trofeu era singurul tangibil în actuala stagiune pentru Barcelona.
"Căpitanul Barcelonei a trăit faza mai mult ca un fan. După ce a executat cornerul, decarul a fost ieșit din fază, însă a urmărit centrarea lui Griezmann pentru Pique, care a marcat. Când a văzut că mingea intră în plasă, jucătorul din Rosario a înnebunit!", a scris Mundo Deportivo.
În prelungiri, Braitwaite a făcut 3-0, din assistul lui Jordi Alba, iar Barcelona a obținut o calificare istorică în finala Cupei, după o seară magică. În ultimul act, catalanii vor da piept cu învingătoarea din disputa Levante - Bilbao. În tur, scorul a fost egal, 1-1.
Fotbal
Messi, prima reacție după ce Barcelona a câștigat Cupa Spaniei. Indiciu despre viitorul pe Camp Nou
ACUM 18 ORE
Fotbal
"Eu i-am înțeles cel mai bine pe Messi și Cristiano Ronaldo!" Dezvăluirile lui Gonzalo Higuain
15/04/2021 LA 07:15