Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce lovitură încearcă Real Madrid. Îi aduce lui Mbappe pasatorul perfect

Cristian Mihală

Publicat 21/02/2022 la 14:49 GMT+2

Bernardo Silva ar putea ajunge în vară la Real Madrid, pentru a face din nou cuplu cu Kylian Mbappe.

Kylian Mbappé, Bernardo Silva avec Falcao et Thomas Lemar avec Monaco à Louis-II - 2017

Credit imagine: Panoramic

Sezonul 2016-2017 a fost unul istoric pentru AS Monaco, care a câștigat titlul în Franța, în fața lui PSG. În Champions League, gruparea monegască a ajuns atunci până în semifinalele competiției, totul grație în principal a doi jucători: Bernardo Silva și Kylian Mbappe.
Cei doi ar putea face echipă din nou, la Real Madrid, din vară, anunță Marca. Apreciat enorm de Guardiola, la City, mijlocașul de 27 de ani din Portugalia își dorește să evolueze în Spania, din motive personale. De altfel, în vară, el a fost în cărți pentru un transfer la Barcelona, dar în cele din urmă a rămas pe Etihad.
CITEȘTE ȘI:

Bernardo Silva mai are contract cu City până în 2025

Acum, Real Madrid vrea să profite de situația lusitanului și pregătește o ofertă. Evident, Guardiola nu ar dori să îl piardă pe fotbalistul care mai are contract cu City până în 2025, dar pare că a înțeles că are nevoie de această schimbare, pentru a putea să gestioneze problema familială avută.
Bernardo Silva este cotat la 75 de milioane de euro și a fost un adevărat jolly-joker pentru formaţia de pe Etihad. City a cheltuit 50 de milioane de euro în 2017 și, deși mult timp nu a părut că justifică investiția, în ultimele două sezoane a "explodat". De la finalul lui 2020, lusitanul e în cea mai bună formă a carierei, iar absența sa din primul "11" al lui City se simte, mai ales că "Bilva" acoperă mai multe posturi.
"Bernardo Silva poate juca în 4 sau 5 poziţii diferite pe teren, e atât de inteligent, iar fotbaliştii inteligenţi pot juca oriunde. E atacant de bandă, e vârf, poate juca şi ca mijlocaş central sau chiar fundaş. E într-o formă incredibilă şi joacă extraordinar când îl are alături pe Rodri. Evoluează de parcă nu ar fi din lumea asta. E la acelaşi nivel ca în al doilea său sezon pe Etihad, când am luat titlul cu 98 de puncte. Anticipează perfect, mereu ne oferă soluţii în plus pe atac, nu doar prin pasele sau apariţiile la finalizare, ci şi prin poziţionarea din teren", a spus Guardiola, citat de The Independent, toamna trecută.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo