Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu Sergio Aguero după plecarea lui Messi de la Barcelona! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 07/08/2021 la 05:22 GMT+3

Sergio Aguero s-a transferat în această vară la Barcelona, dorindu-și să joace alături de Lionel Messi. Acum, după anunțul plecării lui Messi de pe Camp Nou, fostul jucător al lui Manchester City ar vrea să plece și el de la Barcelona.

Leo Messi & Sergio Aguero

Credit imagine: Getty Images

Sergio Aguero s-a despărțit în această vară de Manchester City, alegând să se transfere la Barcelona pentru a evolua alături de Lionel Messi, cu care este coleg la echipa națională a Argentinei și care îi este un foarte bun prieten.
Mutarea lui Aguero a fost unul dintre argumentele prin care președintele catalanilor, Joan Laporta, a încercat să-l convingă pe Messi să semneze un nou contract cu Barcelona. Chiar dacă starul argentinian și-ar fi dorit să rămână pe Camp Nou, fiind dispus chiar să renunțe la o parte semnificativă din salariu, clubul nu i-a putut înregistra un nou contract din cauza fair-play-ului financiar.
Messi este acum foarte aproape de a semna cu PSG, presa din Franța anunțând că fotbalistul va ajunge în acest weekend în Franța pentru a pune la punct ultimele detalii ale înțelegerii cu parizienii. Vestea că Leo Messi nu va mai evolua la Barcelona din următorul sezon nu i-ar fi picat tocmai bine lui Aguero.

Aguero, out de la Barcelona?!

Potrivit jurnaliștilor La Porteria, argentinianul nu ar mai vrea să continue în tricoul blaugrana. Aguero, care a semnat cu catalanii la începutul lunii iulie, acceptând un salariu mai mic decât cel propus inițial pentru a putea fi înregistrat la echipă, s-ar simți mințit și înșelat de către șefii de pe Camp Nou, care i-au promis că va juca în compania lui Messi.
Conform sursei citate, avocații lui Aguero ar verifica în prezent termenii din contract, pentru a afla în ce condiții fotbalistul s-ar putea despărți de Barcelona în această vară, considerând că "viitorul său în echipă nu arată bine".
Cei de la Mundo Deportivo au scris vineri seară că apropiații lui Aguero au dezmințit aceste zvonuri, punctând că fostul jucător de la City ar vrea să-și respecte înțelegerea pe care o are cu catalanii în ciuda plecării lui Messi de pe Camp Nou.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo