Sergio Aguero s-a despărțit în această vară de Manchester City, alegând să se transfere la Barcelona pentru a evolua alături de Lionel Messi, cu care este coleg la echipa națională a Argentinei și care îi este un foarte bun prieten.
Mutarea lui Aguero a fost unul dintre argumentele prin care președintele catalanilor, Joan Laporta, a încercat să-l convingă pe Messi să semneze un nou contract cu Barcelona. Chiar dacă starul argentinian și-ar fi dorit să rămână pe Camp Nou, fiind dispus chiar să renunțe la o parte semnificativă din salariu, clubul nu i-a putut înregistra un nou contract din cauza fair-play-ului financiar.
Messi este acum foarte aproape de a semna cu PSG, presa din Franța anunțând că fotbalistul va ajunge în acest weekend în Franța pentru a pune la punct ultimele detalii ale înțelegerii cu parizienii. Vestea că Leo Messi nu va mai evolua la Barcelona din următorul sezon nu i-ar fi picat tocmai bine lui Aguero.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 5 ORE

Aguero, out de la Barcelona?!

Potrivit jurnaliștilor La Porteria, argentinianul nu ar mai vrea să continue în tricoul blaugrana. Aguero, care a semnat cu catalanii la începutul lunii iulie, acceptând un salariu mai mic decât cel propus inițial pentru a putea fi înregistrat la echipă, s-ar simți mințit și înșelat de către șefii de pe Camp Nou, care i-au promis că va juca în compania lui Messi.
Conform sursei citate, avocații lui Aguero ar verifica în prezent termenii din contract, pentru a afla în ce condiții fotbalistul s-ar putea despărți de Barcelona în această vară, considerând că "viitorul său în echipă nu arată bine".
Cei de la Mundo Deportivo au scris vineri seară că apropiații lui Aguero au dezmințit aceste zvonuri, punctând că fostul jucător de la City ar vrea să-și respecte înțelegerea pe care o are cu catalanii în ciuda plecării lui Messi de pe Camp Nou.
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
ACUM 21 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
IERI LA 15:14