Ronald Koeman l-a dorit pe Wijnaldum pe Camp Nou încă de vara trecută. Fotbalistul a rămas la Liverpool până la finalul contractului său, care va expira pe 30 iunie. Toată presa internațională era convinsă de faptul că mijlocașul batav va semna cu Barcelona. De altfel, recent, jurnaliștii britanici de la Football Insider notau că "în proporţie de 95% Wijnaldum e jucătorul Barcelonei".
Italianul Fabrizio Romano, jurnalistul specializat în mercato, a anunțat duminică faptul că Georginio Wijnaldum a acceptat oferta vicecampioanei Franței. PSG i-a pus pe masă mai mult decât dublul salariului oferit de Barcelona, astfel că olandezul a luat ușor decizia finală asupra viitorului său. Catalanii se văd, în aceste condiții, obligați să găsească o nouă variantă pentru linia de mijloc, unde Koeman îi are la dispoziție și pe tinerii Ilaix Moriba și Riqui Puig.
Cei de la Marca au prezentat câteva alternative pe care le au șefii Barcelonei. Conform jurnaliștilor spanioli, una dintre principalele ținte ale clubului blaugrana este Fernandinho, fotbalist care mai are contract cu Manchester City doar până la finalul acestei luni. Brazilianul în vârstă de 36 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro, a adunat doar 21 de apariții în sezonul 2020/21 în Premier League. Cel mai recent, el a fost trimis pe teren de Pep Guardiola în finala Champions League, în a doua repriză a meciului cu Chelsea.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31

Barcelona are variante și în Serie A sau La Liga

Pe lângă jucătorul lui City, catalanii s-ar putea orienta și spre Hakan Calhanoglu, care își încheie în această vară contractul cu AC Milan. Mijlocașul turc în vârstă de 27 de ani s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni executanți de lovituri libere din Europa și este deschis la negocieri, neavând până în acest moment nicio înțelegere cu vreun alt club. Pe urmele sale se mai află și Arsenal.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Barcelona ar fi cu ochii și pe Franco Vazquez, mijlocașul argentinian care este în ultimele săptămâni de contract cu Sevilla. Fotbalistul, dorit de cluburi din țara natală, vrea să mai joace câțiva ani în Europa și așteaptă propuneri, fiind ofertat deja până acum de câteva echipe din Italia.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47