Messi este liber să semneze cu oricine! Starul argentinian a arătat foarte clar că viitorul său va fi decis în această lună. Messi are o variantă surpriză, aceea de a-și încheia cariera în Statele United, așa cum a făcut-o Pele după 19 ani la Santos. Ar mai fi și o discuție privind un sezon de adio la Newells, echipa la care a început fotbalul sau un contract faraonic în China, dar aceste două variante sunt mai degrabă fanteziste. Orice decizie va lua Messi, trebuie ținut cont de faptul că finalul anului viitor va avea ultima șansă de a se lupta pentru titlul mondial în tricoul Argentinei.

Rămânerea la Barcelona

Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 35 MINUTE

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

Un contract pe Camp Nou este prima varinată pentru că Messi iubește totul în Barcelona. Pe lângă faptul că a jucat cel mai bun fotbalul al lui aici și este adulat de fani, Messi se gândește și confortul familiei sale. Alegerile din 24 ianuarie în care fanii catalani vor desemna noul președinte vor fi decizive în luarea unei decizii. Messi vrea să discute viitorul său la Barcelona cu noul președinte! E clar că Messi vrea un contract nou pe cel puțin doi ani pentru a se pregăti cum se cuvine pentru Mondialul din Qatar.

Guardiola îl așteaptă cu covorul...albastru

Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2023

Credit imagine: SID

Pep Guardiola este antrenorul care a scos maxim de la Messi. A recunoscut-o chiar starul argentinian. Manchester City are posibilitățile financiare pentru a face tranzacția încă din această iarnă, iar Guardiola îi garantează lui Messi că se va putea pregăti în liniște pentru următorul Mondial. Contactele dintre colonia catalană de la Manchester City și Messi au fost intensificate în vara trecută, când Messi a cerut oficial să plece de la Barcelona.

Alături de Neymar la Paris

Lionel Messi Neymar

Credit imagine: Getty Images

Dacă Guardiola îl atrage pe Messi la Manchester, Neymar visează să joace din nou alături de el. PSG poate să investească nelimitat, așa că Messi poate primi un contract în alb. Proprietarul clubului francez este din Qatar, iar aducerea lui Messi ar însemna enorm la capitolul imagine înaintea Mondialul care va avea loc în țara lui. Dacă îl va aduce pe Messi, PSG trebuie să-l vândă pe Mbappe pentru a respecta regulile de faprplay financiar. Nu e nici o problemă! Real Madrid, dar și Liverpool au fiecare câte o ofertă pregătită.

În Statele Unite, mai degrabă din 2023

Messi a spus că se gândește la o retragere în MLS, dar problema este când va face asta. Cel mai probabil, argentinainul va ajunge la Miami în 2023, după Mondialul din Qatar. David Beckham abia așteaptă un semn și ar putea reface perechea de prieteni Messi - Luis Suarez în Florida.
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Uluitor: ce viteză a atins șutul lui Messi din meciul cu Mexic! Reacția presei din Argentina
ACUM 8 ORE