În Cupa Regelui din Spania, marți, au fost programate 6 meciuri, iar în cinci dintre ele echipe din La Liga au avut de înfruntat adversari din ligile inferioare.
Primele două meciuri au furnizat și primele surprize. În prima partidă a zilei, Cordoba, echipă din liga a 3-a, grupa a 4-a, a învins la limită pe prima divizionară Getafe, cu un gol marcat în debutul jocului. Eroul meciului a fost portarul Cordobei, Becerra, care a avut 7 intervenții salvatoare.

Celta Vigo a luat 5 goluri de la Ibiza

Fotbal
Conducerea administrativă a Barcelonei s-a reunit la 8 dimineața. Ce urmează pentru clubul blaugrana
ACUM 8 ORE
În cea de a doua partidă, Ibiza, o altă echipă din liga a 3-a, grupa a 3-a, i-a administrat un rușinos 5-2 lui Celta Vigo, echipă aflată pe locul 8 în La Liga.
Celta a trimis în teren rezervele și s-a trezit condusă la pauză cu 3-0 și chiar cu 4-0 în minutul 61. Antrenorul Celtei a făcut 4 schimbări în minutul 63, aruncând în luptă numele grele de pe bancă, însă s-a dovedit a fi prea târziu, Celta izbutind să marcheze numai de două ori.
La scorul de 4-2, Mina a ratat în minutul 90+1 un penalty ce putea duce scorul la 4-3 și la posibilitatea de a egala.
Celta nu a mai înscris, a făcut-o însă Ibiza, pentru 5-2, în minutul 90+3, furnizând cea mai mare surpriză a zilei în Spania.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
27/09/2021 LA 11:12
Liga
Gest superb făcut de Real Madrid la redeschiderea stadionului Bernabeu
11/09/2021 LA 06:16