Saul Niguez se poate despărți de Atletico Madrid în această vară. Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a scris că Bayern Munchen și Chelsea sunt pe urmele fotbalistului în vârstă de 26 de ani. Spaniolul mai are contract cu campioana din La Liga până în iunie 2026, având o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Este puțin probabil, însă, că vreun club va fi dispus să plătească o astfel de sumă.
Conform aceleiași surse, Bayern nu a făcut până în acest moment nicio ofertă pentru Niguez. În schimb, oficialii lui Chelsea le-au transmis ibericilor că sunt dispuși să plătească pentru această mutare 50 de milioane de euro.
Premier League
Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe încă un jucător de la Atletico Madrid! Reacția lui Simeone
ACUM 14 ORE
Atletico Madrid ar fi dispusă să-i dea drumul lui Saul Niguez, fotbalist cotat de site-ul transfermarkt.com la 55 de milioane de euro, spaniolii având deja o alternativă pentru a-l înlocui. Potrivit lui Fabrizio Romano, Diego Simone ar fi pus ochii pe mijlocașul lui Udinese, Rodrigo de Paul, în vârstă de 27 de ani.

Atletico Madrid îl vrea pe Bernardo Silva

După ce a câștigat titlul în La Liga, Diego Simeone caută să își întărească echipa pentru sezonul următor. Principala țintă a antrenorului celor de la Atletico Madrid este Bernardo Silva, jucătorul în vârstă de 26 de ani al lui Manchester City.
Portughezul este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din echipa lui Pep Guardiola, dar potrivit celor de la site-ul getfootballnewsfrance.com, tehnicianul ar fi dispus să-l lase pe Silva să plece în condițiile în care "cetățenii" au în plan transferurile lui Jack Grealish și Harry Kane.
Bernardo Silva, cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, este unul dintre preferații lui Simeone, transferul lui fiind o prioritate pentru madrileni.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18