Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Condusă și cu 2 goluri anulate pe VAR, Atletico câștigă în minutul 88! Real speră în ultima etapă

Andrei Bobeica

Publicat 16/05/2021 la 21:29 GMT+3

Cu doar două etape înainte de final, lupta la titlu în LaLiga era departe de a fi terminată.

Luis Suarez esulta dopo il gol vittoria contro l'Osasuna, Atletico Madrid, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Mare favorită să câștige campionatul, Atletico o aștepta pe teren propriu pe Osasuna, formație fără griji pe final de campionat.
De partea cealaltă, Real Madrid a avut o deplasare grea pe terenul lui Bilbao, în timp ce Barcelona, care mai avea doar șanse matematice, o primea pe Camp Nou pe Celta Vigo

Atletico, victorie cu mari emoții

Atletico Madrid a început în forță meciul cu Osasuna și a avut o mulțime de ocazii. Luis Suarez a irosit două șanse imense în doar 6 minute, dar la pauză scorul a fost 0-0.
În repriza a doua Atletico a avut două goluri anulate după consultarea VAR, iar Osasuna a dat lovitura prin Budimir în minutul 76. Oblak a scos mingea, dar aceasta trecuse de linia porții, astfel că arbitrul a validat golul și Atletico se vedea condusă cu 15 minute înainte de final și simțea cum pierde un titlu pe care l-a avut mult timp în mână.
În minutul 82, Renan Lodi reușea egalarea după o pasă magnifică a lui Joao Felix.
În tot acest timp, Real Madrid conducea pe Bilbao, după ce Nacho a deschis scorul în minutul 68, după ce Casemiro lovise bara transfersală în minutul 61 și madrilenii visau la titlu.
În minutul 89, Luis Suarez reușea golul de 2-1, după o pauză de 5 partide în care nu marcase.
În mare parte, uruguayanul aduce titlul pe Wanda Metropolitano cu acest gol.
Real Madrid a reușit să câștige și ea la Bilbao cu 1-0, dar speranțele lor sunt mici pentru ca Atletico să se mai încurce în ultima etapă la Valladolid, în timp ce echipa lui Zidane primește vizita lui Villarreal.

Barcelona, înfrângere cu Celta Vigo

Pe Camp Nou, speranțele erau doar la nivel matematic, dar catalanii aveau nevoie de o minune pentru a mai câștiga titlul. Leo Messi a deschis scorul în minutul 28, cu o lovitură de cap. Aceasta a fost reușita cu numărul 30 pentru Messi în acest campionat.
Osasuna a reușit egalarea înainte de pauză prin Santi Mina, care a avut o execuție frumoasă din afara careului și l-a păcălit pe Ter Stegen.
Până la final, Barcelona a rămas în 10 oameni după cartonașul roșu primit de Lenglet, iar Santi Mina a dat lovitura în mintul 89 cu golul de 1-2.

Clasament LaLiga

  • 1. Atletico Madrid 83p
  • 2. Real Madrid 81p
  • 3. Barcelona 76p
  • 4. Sevilla 74p
Meciurile din ultima etapă
  • Valladolid - Atletico
  • Real Madrid - Villarreal
  • Eibar - Barcelona
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo