Fostul fotbalist al Barcelonei, Ivan Rakitic putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus, dar banii ceruți de Barcelona au fost prea mulți pentru italieni.

Rakitic, chemat la Juventus de Ronaldo

Ivan Rakitic împlinește un an în septembrie de când s-a întors la Sevilla. Înainte să revină la echipa de dinainte de Barcelona, fotbalistul croat a avut ocazia să ajungă la Torino, chemat acolo chiar de Cristiano Ronaldo.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
"În vara anului 2019, Cristiano m-a sunat personal pentru a merge la Juventus. Mi-a spus că și clubul mă dorește, dar transferul nu s-a făcut pentru că Barcelona a cerut 50 de milioane. Eram prea scump", a povestit croatul.
În ciudat sumei cerute lui Juventus pentru croat, catalanii l-au lăsat pe Rakitic să plece la Sevilla pentru doar 1,5 milioane de euro.
Într-un interviu acordat pentru Bleacher Report în februarie 2020, cu câteva luni înainte de a părăsi Barcelona, Ivan Rakitic recunoscuse că "i-ar plăcea" să joace cu vedeta portugheză într-o zi.
"Este, de asemenea, unul dintre cei mai mari din istorie. Îmi place foarte mult să-l urmăresc și ce face la Juventus. Pentru mine, este unul dintre cei mai buni din toate timpurile.", a mărturisit Rakitic.
Liga
Xavi, despre viitorul lui Dembele pe Camp Nou: "Situaţia stă în felul următor"
04/01/2022 LA 14:26
Liga
Laporta, întrebat despre transferul lui Haaland la Barcelona. Anunțul președintelui catalanilor
03/01/2022 LA 17:29