Fostul fotbalist al Barcelonei, Ivan Rakitic putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo la Juventus, dar banii ceruți de Barcelona au fost prea mulți pentru italieni.

Rakitic, chemat la Juventus de Ronaldo

Ivan Rakitic împlinește un an în septembrie de când s-a întors la Sevilla. Înainte să revină la echipa de dinainte de Barcelona, fotbalistul croat a avut ocazia să ajungă la Torino, chemat acolo chiar de Cristiano Ronaldo.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
IERI LA 05:50
"În vara anului 2019, Cristiano m-a sunat personal pentru a merge la Juventus. Mi-a spus că și clubul mă dorește, dar transferul nu s-a făcut pentru că Barcelona a cerut 50 de milioane. Eram prea scump", a povestit croatul.
În ciudat sumei cerute lui Juventus pentru croat, catalanii l-au lăsat pe Rakitic să plece la Sevilla pentru doar 1,5 milioane de euro.
Într-un interviu acordat pentru Bleacher Report în februarie 2020, cu câteva luni înainte de a părăsi Barcelona, Ivan Rakitic recunoscuse că "i-ar plăcea" să joace cu vedeta portugheză într-o zi.
"Este, de asemenea, unul dintre cei mai mari din istorie. Îmi place foarte mult să-l urmăresc și ce face la Juventus. Pentru mine, este unul dintre cei mai buni din toate timpurile.", a mărturisit Rakitic.
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41