Real Madrid se schimbă din temeli. Zidane și 5 jucători ar putea pleca în următoarea săptămână, aflându-se la final de contract, dar Florentino Perez gândește și alte mutări, astfel încât visul de a-l aduce pe Mbappe să capete contur.
Planul Superligii, gândit de președintele de pe Bernabeu, a dat greș, astfel că acum e nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct pentru a-l aduce pe starul lui PSG. Ultima găselniță a lui Florentino Perez e legată de jucătorii împrumutați. Brahim Diaz, Borja Mayoral, Reiner, Ceballos, Vallejo, Jovic, Bale și Kubo vor fi cedați definitiv, evident, în măsura în care există interes pentru acest lucru.
"De vânzare!", e titlul dat pe prima pagină de Marca, care prezintă cei 8 jucători la care conducerea blanco vrea să renunțe.
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
ACUM O ZI
Din câte se pare, Milan și Roma sunt extrem de mulțumite de modul în care au evoluat Brahim Diaz, respectiv Borja Mayoral și vor încerca transferul definitiv. În schimbul celor doi, în conturile lui Real vor intra 30 de milioane de euro.
Marele pariu al lui Perez e Luka Jovic, împrumutat la Eintracht. Formația din Frankfurt nu e interesată de un transfer definitiv, dar Real speră ca altă grupare să plătească în schimbul vârfului o sumă de aproximativ 20-25 de milioane de euro.
Ceballos, împrumutat la Arsenal, ar putea continua sub comanda lui Arteta. "Tunarii" sunt dispuși să ofere aproximativ 20 de milioane de euro pentru un transfer definitiv, sub pretențiile lui Perez, care ar dori 30 de milioane în schimbul mijlocașului de 24 de ani.
O situație aparte este cea a lui Odegaard, el fiind singurul pe care conducerea Realului nu vrea să îl transfere definitiv. "Real se va baza pe Martin sezonul viitor, ținând cont de lipsa mijlocașilor din echipă, odată cu preconizata despărțire de Isco". notează Marca.

Real Madrid are o mare țintă: Kylian Mbappe

Ultima fereastră de transferuri din vară nu a contat pentru Real Madrid. Los Blancos nu au făcut nicio mutare în perioada de mercato încheiată pe 5 octombrie, iar Florentino Perez are un singur obiectiv: aducerea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Din acest motiv, președintele Realului nu a scos niciun ban din buzunar, tocmai pentru a pune deoparte pentru mutarea istorică.
Superstarul francez al lui PSG intră în vara anului 2021 în ultimul sezon de contract în Ligue 1, iar Real Madrid va încerca fără doar și poate să-l aducă pe Bernabeu. Atacantul a refuzat deja mai multe oferte ale parizienilor de a-și prelungi contractul, astfel că aceștia sunt obligați să îl cedeze acum, pentru că din ianuarie 2022 Kylian poate semna gratis cu orice club dorește.
În ultima perioadă s-a speculat că eventuala plecare a lui Zidane de la Real ar cântări în decizia lui Mbappe de a veni pe Bernabeu, dar din câte se pare, deși are o relație excelentă cu Zizou și i-ar plăcea să fie antrenat de acesta, transferul nu e legat de rămânerea antrenorului.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27