Olandezul va rămâne liber de contract în luna iunie, însă Lyon spera că în ultima clipă îl va convinge pe fotbalist să semneze prelungirea. Nu se va întâmpla așa, de golgheterul echipei fiind interesate mai multe cluburi mari de pe "bătrânul continent", inclusiv Barcelona.
Atacantul batav a anunțat în această seară că va pleca din Ligue 1, însă nu a dat detalii despre viitoarea destinație.
"E timpul să am controlul carierei mele. Am ajuns la un moment în care trebuie să fac alegeri importante legate de viitorul meu, așa că am ales să negociez împreună cu experții carese ocupă de contractul meu, viitorul club la care voi evolua. Voi decide unde voi evolua din vară în scurt timp și voi veți fi primii care veți afla", a scris Depay pe Instagram.
Fotbal
Internaţionalul turc Ahmet Yilmaz Calik şi-a pierdut viaţa într-un accident
11/01/2022 LA 10:49

Depay, ca și transferat la Barcelona, susține L'Equipe

În ultimele luni, reprezentanții lui Depay și Barcelona au purtat mai multe runde de discuții, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Atacantul își dorea să lucreze cu Koeman, cel care a insistat pentru transfer, însă Laporta i-a explicat că nu ține de un fotbalist să pună astfel de condiții.
În cele din urmă, Depay pare că a acceptat să ajungă în Catalunya chiar dacă tehnicianul olandez va pleca. Mai mult, potrivit L'Equipe, vârful a renunţat la unele cerinţe salariale, înțelegând perioada grea pe care o traversează clubul. Ca atare, negocierile sunt ca și finalizate, așteptându-se doar anunțul oficial.
https://twitter.com/FCBarcelonaFl/status/1394327787855650816
20 de goluri a marcat Depay în acest sezon pentru Lyon, doar în Ligue 1, fiind depășit în clasamentul golgheterilor din Franța doar de Kylian Mbappe, vedeta lui PSG.
Premier League
Premier League a anunţat datele de reprogramare a 4 noi meciuri amânate în decembrie
06/01/2022 LA 11:37
Premier League
Un star al lui Chelsea, acuzat că simulează accidentări pentru a nu juca: "Testele arată că e apt"
03/01/2022 LA 14:16