Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Derby de Madrid: Zidane câștigă duelul cu Simeone, Real se apropie la 3 puncte de liderul Atletico

Irina Aldea

Publicat 12/12/2020 la 23:51 GMT+2

Liderul din La Liga, Atletico Madrid, nu a avut reacție în fața campioanei Spaniei, Real Madrid. Trupa lui Zidane a câștigat Derby de Madrid după un meci dominat de la un capăt la altul.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a început în forță meciul cu liderul din La Liga. Casemiro a deschis scorul cu capul în minutul 15, dintr-o centrare perfectă a lui Kroos în din corner. Brazilianul, care nu fusese marcat de nimeni, s-a înălțat în careul advers și l-a învins pe Oblak. De altfel, acesta a fost și scorul pauzei. După primele 45 de minute, Diego Simeone a știut că trebuie să facă serioase ajustări pentru a avea o șansă în fața campioanei Spaniei.
La pauză, Simeone a făcut dintr-o dată trei schimbări. I-a scos pe Herrera (înlocuit de Renan Lodi), Felipe (înlocuit de Lemar) și Carrasco (înlocuit de Correa). Mai apoi, și Joao Felix a părăsit terenul, fiind înlocuit de Saul, însă schimbările efectuate nu au dat rezultatul scontat, astfel că gazdele au mai punctat o dată, în minutul 63, prin Carvajal, care l-a lăsat fără cuvinte pe Simeone. Pentru Real Madrid urmează vizita de la Athletico Bilbao, în timp ce liderul din La Liga va primi vizita celor de la Elche.

Sergio Ramos, bornă impresionantă atinsă în derby-ul Madridului

Sergio Ramos a devenit azi în mod oficial regele derby-ului din Madrid. În această seară, legendarul fundaș din echipa lui Zidane a bifat apariția cu numărul 43 în derby-ul orașului, din postura de căpitan al lui Real Madrid. Ramos a îmbrăcat pentru prima dată tricoul "galacticilor" într-un meci împotriva rivalei din Madrid într-o victorie cu 3-0 în timpul sezonului 2004/2005.
Pe lângă deținerea recordului absolut de apariții, legendarul fundaș al Realului a reprezentat un real pericol pentru adversari în ultimii ani. Este singurul derby al unui oraș care s-a jucat și într-o finală Europeană. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în finala UEFA Champions League și nimeni nu și-a lăsat o amprentă mai mare decât Sergio Ramos.

Real Madrid – Atletico Madrid 2-0 | Echipele de start

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Casemiro, Modric, Kroos - Lucas Vazquez, Benzema, Vinicius
  • Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savid, Felipe, Hermoso - Llorente, Herrera, Koke, Carrasco - Suarez, Joao Felix
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo