Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluirea lui Luis Suarez, după un sezon de la transferul de la Barcelona. Ce spune de Messi

Cristian Mihală

Publicat 19/06/2021 la 14:00 GMT+3

Atacantul uruguayan a vorbit înainte de Copa America despre transferul său la Atletico Madrid și despre cum a fost să fie adversarul lui Lionel Messi în La Liga.

Le lacrime di Luis Suarez dopo la vittoria in Liga con l'Atletico Madrid

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Masgras
Vara trecută, fostul atacant al Barcelonei a ajuns la Atletico Madrid, după ce a fost aproape și de un transfer la Juventus. Uruguayanul în vârstă de 34 de ani a reușit să înscrie 21 de goluri pentru echipa lui Diego Simeone în sezonul în care echipa de pe Wanda Metropolitano a cucerit al 11-lea titlu din istorie. Înlăturat de fosta conducere a Barcelonei, Luis Suarez a demonstrat la noua sa echipă că este în continuare un atacant de clasă mondială. Acesta a declarat pentru revista World Soccer că a luat cea mai bună decizie atunci când a ales echipa din capitala Spaniei: "Am avut mai multe opțiuni, opțiuni pe care le-am studiat îndelung. Acum, după ce am realizat cât de bine m-am adaptat la Atletico, dar și încrederea pe care mi-a arătat-o antrenorul, pot spune că am luat cea mai bună decizie".
Atacantul uruguayan a discutat și despre relația sa cu Lionel Messi. "Pe teren, Messi este cel mai bun jucător din lume, dar în afara lui, Leo este prietenul meu. Chiar dacă nu mai jucăm la aceeași echipă, suntem în continuare prieteni. Avem o prietenie care depășește fotbalul", a spus Luis Suarez care a recunoscut că a fost puțin ciudat să revină pe Camp Nou în calitate de adversar al echipei la care a evoluat timp de 6 sezoane.

Luis Suarez, despre o revenire în Premier League

Suarez a mai vorbit și despre o eventuală revenire în Premier League, acolo unde a jucat trei sezoane și jumătate la Liverpool: "Să joc la o altă echipă din Anglia decât Liverpool ar fi dificil. Am avut și sper să am în continuare o relație bună cu fanii lui Liverpool". În 2019, în turul semifinalei Ligii Campionilor dintre Barcelona și Liverpool, atacantul uruguayan a marcat împotriva "cormoranilor" și nu s-a ferit să se bucure pentru reușită, gest pentru care și-a cerut scuze după meci.
Noaptea trecută, Luis Suarez și Lionel Messi au fost din nou adversari. Uruguay a pierdut meciul împotriva Argentinei, scor 1-0, în urma golului marcat de Guido Rodriguez din pasa lui Lionel Messi, care a fost declarat omul meciului. Pentru uruguayeni, acesta a fost primul meci la Copa America, după ce în prima etapă a grupelor au stat. Cu 4 puncte după două meciuri, Argentina o va întâlni în meciul următor pe Paraguay, în timp ce Uruguay o va înâlni pe Chile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo