Dinamo - Viitorul 0-5 este doar picătura care a umplut paharul. Echipa lui Jerry Gane a ajuns la 5 meciuri fără victorie și tot atâtea fără gol marcat în Liga 1. În februarie, Dinamo a obținut un singur succes, 1-0 în Cupă cu FCSB. Coborătă până pe locul 13 în clasament, echipa din Ștefan cel Mare riscă să ajungă din nou în lupta pentru evitarea retrogradării.
Fanii care au ținut în viața clubul în ultimul an prin progranul de strângere de fonduri DDB au inițiat un sondaj pe pagina de facebook a asociației „Peluza Cătălin Hîldan” în care au întrebat care ar fi soluțiile pentru redresarea echipei. Cea mai votată opțiune a fost: „Avem nevoie de un antrenor curajos, care să le redea încrederea jucătorilor”.
https://i.eurosport.com/2021/02/27/3002673.png
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 12-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 14 ORE
Fostul campion cu Dinamo, Ion Marin a dat un verdict dur după înfrângerea cu 5-0 în fața Viitorului.
„Eu spun că decât faliment, mai bine retrogradare. Nu sunt drepturi TV, dar e o situație dezastruoasă, eu încă sper că cineva va prelua acțiunile. Forma jucătorului nu ține doar de bani, ține și de valoare jucătorului. Să nu uite niciunul dintre jucători că dacă se întâmplă ceva cu Dinamo, că ei au participat la lucrul acesta, să nu uite niciodată. Mai bine să pună mâna să lucreze 100%” a spus omul cu 6 titluri de campion la Dinamo.

Dinamo - Viitorul 0-5 | Gane este dispus să renunțe

Gane simte că a scăpat echipa din mână și e gata să plece. Partida cu Viitorul ar putea fi ultima pentru Gane ca antrenor la Dinamo.
„E o umilinţă, dar până la urmă e un sport. Ar trebuie să ne fie ruşine la toţi. Am fost uniţi mai mult când au fost probleme mai mari. Până la urmă nu eu decid, o să avem o discuţie şi pentru mine am spus că rămân atât timp cât se poate”, a spus Jerry Gane după Dinamo – Viitorul 0-5, când a fost întrebat dacă se gândește să plece.

Fanii au propus variante de înlocuirea lui Gane

Gigi Mulțescu este marele favorit al fanilor pentru înlocuirea lui Jerry Gane. Mulțescu a fost antrenor principal în sezonul precedent și a fost îndepărtat de noii investitori faliți veniți din Spania pentru a-l readuce pe Cosmin Contra. Avantajul este că Mulțescu este încă angajatul lui Dinamo, la Academie.
Ca de obicei când este criză de antrenori la Dinamo a apărut și numele lui Mircea Rednic. Ultimul om care a adus titlul în Ștefan cel Mare, în 2007, este chiar antrenorul care a învins cu 5-0 pe Dinamo vineri seară și are contract cu Viitorul până în 2022.
Un alt nume aflat pe buzele fanilor din DDB este Dario Bonetti. Italianul cu care Dinamo a cucerit ultima Cupă a României, în 2012, este liber de contract și a declarat de mai multe ori că vrea să ajute echipa, chiar și gratis.
Romanian Liga I
Prima 'victimă' a lui Rednic la Dinamo! Cine este jucătorul dat afară după înfrângerea cu Gaz Metan
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a mai oficializat un transfer! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic în probe
IERI LA 16:59