Potrivit jurnaliștilor publicației Marca, oficialii Barcelonei vor încerca să vândă mai mulți jucători în această vară pentru a rezolva astfel o parte din problemele financiare ale clubului. Printre jucătorii scoși la vânzare de catalani se numără și Antoine Griezmann și Clement Lenglet.
Despre plecarea atacantului de pe Camp Nou s-a mai vorbit în ultimele luni, jurnaliștii iberici speculând posibilitatea ca Griezmann să fie inclus într-un schimb de jucători. În schimb, zvonul privind transferul lui Lenglet i-a luat prin surprindere pe suporteri, acesta fiind unul dintre oamenii de bază ai lui Koeman în defensivă, adunând 48 de apariții în tricoul Barcelonei în sezonul 2020/21.

Laporta vrea să scape și de Coutinho

Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 12 ORE
Catalanii au nevoie să economisească aproximativ 200 de milioane de euro pentru a-i putea prelungi contractul lui Messi fără a încălca fair-play-ul financiar. Astfel, Joan Laporta vrea să scape în această vară, printre alții, și de Philippe Coutinho.
Problema este că pentru cel mai scump jucător din istoria Barcelonei nu doar că nu există nicio ofertă, dar niciun club nu s-a interesat de el sau de cât solicită clubul de pe Camp Nou pentru o eventuală mutare. Asta în condițiile în care pretențiile catalanilor au scăzut la 40 de milioane de euro pentru un fotbalist pe care au plătit 145 de milioane.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 14 ORE
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 17 ORE