Articol scris de Alex Masgras
Atacantul englez în vârstă de 24 de ani se află pe lista fostului său antrenor de la Everton. Potrivit presei din Anglia, Real Madrid este dispusă să plătească 50 de milioane de lire sterline pentru Calvert-Lewin. Fiind probabil cel mai bun produs de export al ”caramelelor”, echipa din Merseyside nu ar fi mulțumităde această sumă de transfer și ar dori să primească mai mult în schimbul atacantului englez.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Cu toate acestea, Everton traversează o perioadă delicată din punct de vedere financiar iar Carlo Ancelotti știe acest lucru foarte bine. Antrenorul în vârstă de 62 de ani încearcă să le forțeze mâna conducătorilor de pe Goodison Park care nu își permit luxul de a refuza o astfel de ofertă. Cu pierderi de peste 240 de milioane de lire sterline în ultimele două sezoane și terminând pe locul 10 în ultimul sezon de Premier League, Everton este aproape să încalce fair-play-ul financiar, iar cele 50 de milioane de la Real Madrid în schimbul celui care a marcat 21 de goluri în toate competițiile pentru Everton ar veni ca o gură de aer pentru club. Astfel, jucătorul englez se alătură lui Timo Werner și Houssem Aouar pe lista jucătorilor doriți de Carlo Ancelotti pe Santiago Bernabeu.

Manchester United - Everton 3-3. Calvert-Lewin a restabilit egalitatea la ultima fază a meciului

Calvert-Lewin, rezerva lui Kane, aproape de transferul vieții

După evoluțiile foarte bune din acest sezon, Dominic Calvert-Lewin a fost remarcat și de selecționerul Angliei, Gareth Southgate. Convocat pentru EURO 2020, Calvert-Lewin a intrat pe finalul meciului în partida câștigată de englezi cu Croația, scor 1-0, acestea fiind singurele sale minute la acest turneu final până acum, nefiind utilizat în remiza albă cu Scoția. După pasul greșit în fața scoțienilor, rămâne de văzut dacăSouthgate va apela la atacantul de 24 de ani în ultimul meci din grupe al Angliei, cel cu Cehia.

Calvert-Lewin stabilește scorul final în Everton - Crystal Palace

Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46