Starul Realului a făcut aseară spectacol în Champions League, reușind o dublă și un assist în victoria categorică a trupei lui Ancelotti, 5-0 pe terenul lui Șahior.
Puțini știu că brazilianul de 21 de ani a fost în urmă cu 3 ani ca și înregimentat de Barcelona, dar Bartomeu nu s-a mișcat suficient de repede. După ce l-a preferat pe Dembele lui Mbappe, fostul președinte de pe Camp Nou a dat încă o dată dovadă de lipsă de inspirație. Pique a dezvăluit că a vorbit la momentul respectiv cu Vinicius și acesta i-a confirmat că s-a înțeles cu Barcelona.
"Știți că Vinicius aproape că a fost jucătorul Barcleonei? Am vorbit cu el înainte să meargă la Real și mi-a zis că s-a înțeles cu noi. Transferul era ca și făcut, nu știu ce s-a întâmplat...la scurt timp a apărut Madridul și i-a oferit tot ce își dorea", a dezvăluit Pique într-un interviu pe Twitch.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
CITEȘTE ȘI:
KLOPP A PLECAT "FUMEGÂND" DIN FLASH-INTERVIU: "NU SUNT UN IDIOT SĂ ÎȚI FAC JOCUL". ÎNTREBAREA CARE L-A SCOS DIN SĂRITE

Pique, despre El Clasico

Pentru Barcleona, urmează azi "finala" cu Dinamo Kiev, orice alt rezultat în afara victoriei însemnând pierderea oricărei șanse la locul secund în grupa de Champions League. Evident, confruntarea cu echipa lui Lucescu are o miză enormă, dar fotbaliștii catalani se gândesc și la derbyul cu Real Madrid, din weekend.
"El Clasico e ceva special, toată planeta se oprește în loc. Nu există sentiment mai frumos decât să intri în fața a 90.000 de fani. Acum nu mai sunt restricții și vom avea iar un stadion plin. Alături de fani, putem deveni de neoprit. Avem nevoie de ei mai mult decât oricând", a mai spus Pique, pentru ca apoi să explice faptul că, în ciuda rezultatelor mai puțin convingătoare, atmosfera din vestiarul trupei blaugrana e una fantastică: "E incredibil cât de bine ne înțelegem noi, veteranii, cu cei tineri. Mereu glumim, ne simțim ca o familie. Jordi Alba e campion la glume, dar și eu țin aproape".
Pique a fost întrebat și de ultimele declarații date de Bartomeu, fostul președinte al clubului, cel care a dus Barcelona într-o situație fără precedent în istoria recentă din punct de vedere financiar.
"Am văzut că Bartomeu a vorbit din nou. Nu o să vorbesc pe această temă, pentru că îmi e teamă că o să explodez", a concluzionat legendarul fundaș al Barcelonei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15