După plecarea lui Sergio Ramos, clubul din capitala Spaniei se confruntă cu o mare problemă. Lui Varane îi expiră contractul în vara lui 2022, astfel că din iarnă poate semna cu orice club își dorește din postura de jucător liber de contract.
Oficialii blanco i-au făcut mai multe oferte de prelungire francezului, toate refuzate. A devenit limpede și pentru Perez că francezul vrea să plece și a recunoscut, voalat, că Real Madrid nu se va împotrivi. Totuși, pentru moment nu a venit o ofertă oficială pe adresa formației de pe Bernabeu.
"Nu am primit nicio ofertă oficială pentru Raphael Varane. El e la Euro, apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă vrea să plece de la club în această vară, o va spune", a dezvăluit Florentino Perez pentru El Transistor.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13

Real Madrid vrea neapărat să îl vândă pe Varane, de teama lui PSG

Se părea că United este cea care îi face marcaj strâns lui Varane, însă Marca susține altceva: PSG l-a convins deja să aleagă Parisul, promițându-i un salariu impresionant. Doar că francezii nu vor veni cu o ofertă pentru Real, așteptând să îl transfere gratis.
În fapt, este exact tactica pe care "galactiicii" au folosit-o cu Mbappe, care a refuzat la rândul lui să semneze prelungirea contractului cu PSG, fiind curtat intens de Real. Dacă ar fi ca ambele mutări să aibă loc, evident că formația din Hexagon ar fi cea dezavantajată, Mbappe fiind unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai lumii.
Doar că oficialii francezi sunt siguri că au făcut destul pentru ca tânărul atacant să uite de promisiunea făcută lui Perez și să semneze, într-un final, prelungirea.
"Voi fi clar. Kylian Mbappé va continua aici, la Paris Saint-Germain. Nu-l vom vinde niciodată şi nu va părăsi clubul niciodată liber de contract. Imposibil", a declarat șeicul Nasser Al Khelaifi pentru publicația franceză L'Equipe, înainte de Euro.
În schimb, potrivit spaniolilor, în birourile de pe Bernabeu e forfotă mare, oficialii înțelegând că sunt șanse mici ca Varane să fie înduplecat. Ca atare, formația blanco e forțată să îl pună pe lista de transferuri în această vară și să spere că fotbalistul va alege United. Pentru că PSG vrea să aștepte până în iarnă, pentru a-l lua gratis. Dincolo de miza reprezentată de jucător, oficialii din capitala Franței vor să îi servească conducerii Realului același "medicament", considerând că nu au considerat fair-play în cazul "Mbappe".

Florentino Perez, despre lucrările la noul Santiago Bernabeu

Stadionul legendar al Realului e în plin proces de reconstrucție, suma totală investită urmând a fi de 507 milioane de euro. Arena va fi gata până la finalul lui 2022, garantează președintele clubului.
În prezent, Santiago Bernabeu avea o capacitate de 81.044 de locuri, dar era departe de cerințele unui stadion ultra-modern. Arena din Madrid a fost inaugurată în 1947, renovată în 1982 şi 2001 şi extinsă în 1953, 1992, 1994 şi 2011.
Stadionul lui Real Madrid a găzduit, de-a lungul timpului, finala EURO din 1964 (Spania - URSS 2-1), finala Cupei Mondiale din 1982 (Italia - R.F. Germania 3-1), patru finale de Cupa sau Liga Campionilor (1957, 1969, 1980 şi 2010) şi finala Copei Libertadores 2018 (River Plate - Boca Juniors 3-1).
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
17/09/2021 LA 15:40