Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Ramos, o altă stea pleacă din "galaxie": Varane. Perez a dat de înțeles că nu poate face nimic

Cristian Mihală

Publicat 25/06/2021 la 07:47 GMT+3

Florentino Perez a lăsat de înțeles că formația din Madrid e deschisă să îl vândă pe Raphael Varane, deși încă nu a sosit o ofertă oficială pe adresa clubului.

Raphaël Varane et Sergio Ramos (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

După plecarea lui Sergio Ramos, clubul din capitala Spaniei se confruntă cu o mare problemă. Lui Varane îi expiră contractul în vara lui 2022, astfel că din iarnă poate semna cu orice club își dorește din postura de jucător liber de contract.
Oficialii blanco i-au făcut mai multe oferte de prelungire francezului, toate refuzate. A devenit limpede și pentru Perez că francezul vrea să plece și a recunoscut, voalat, că Real Madrid nu se va împotrivi. Totuși, pentru moment nu a venit o ofertă oficială pe adresa formației de pe Bernabeu.
"Nu am primit nicio ofertă oficială pentru Raphael Varane. El e la Euro, apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă vrea să plece de la club în această vară, o va spune", a dezvăluit Florentino Perez pentru El Transistor.

Real Madrid vrea neapărat să îl vândă pe Varane, de teama lui PSG

Se părea că United este cea care îi face marcaj strâns lui Varane, însă Marca susține altceva: PSG l-a convins deja să aleagă Parisul, promițându-i un salariu impresionant. Doar că francezii nu vor veni cu o ofertă pentru Real, așteptând să îl transfere gratis.
În fapt, este exact tactica pe care "galactiicii" au folosit-o cu Mbappe, care a refuzat la rândul lui să semneze prelungirea contractului cu PSG, fiind curtat intens de Real. Dacă ar fi ca ambele mutări să aibă loc, evident că formația din Hexagon ar fi cea dezavantajată, Mbappe fiind unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai lumii.
Doar că oficialii francezi sunt siguri că au făcut destul pentru ca tânărul atacant să uite de promisiunea făcută lui Perez și să semneze, într-un final, prelungirea.
"Voi fi clar. Kylian Mbappé va continua aici, la Paris Saint-Germain. Nu-l vom vinde niciodată şi nu va părăsi clubul niciodată liber de contract. Imposibil", a declarat șeicul Nasser Al Khelaifi pentru publicația franceză L'Equipe, înainte de Euro.
În schimb, potrivit spaniolilor, în birourile de pe Bernabeu e forfotă mare, oficialii înțelegând că sunt șanse mici ca Varane să fie înduplecat. Ca atare, formația blanco e forțată să îl pună pe lista de transferuri în această vară și să spere că fotbalistul va alege United. Pentru că PSG vrea să aștepte până în iarnă, pentru a-l lua gratis. Dincolo de miza reprezentată de jucător, oficialii din capitala Franței vor să îi servească conducerii Realului același "medicament", considerând că nu au considerat fair-play în cazul "Mbappe".

Florentino Perez, despre lucrările la noul Santiago Bernabeu

Stadionul legendar al Realului e în plin proces de reconstrucție, suma totală investită urmând a fi de 507 milioane de euro. Arena va fi gata până la finalul lui 2022, garantează președintele clubului.
În prezent, Santiago Bernabeu avea o capacitate de 81.044 de locuri, dar era departe de cerințele unui stadion ultra-modern. Arena din Madrid a fost inaugurată în 1947, renovată în 1982 şi 2001 şi extinsă în 1953, 1992, 1994 şi 2011.
Stadionul lui Real Madrid a găzduit, de-a lungul timpului, finala EURO din 1964 (Spania - URSS 2-1), finala Cupei Mondiale din 1982 (Italia - R.F. Germania 3-1), patru finale de Cupa sau Liga Campionilor (1957, 1969, 1980 şi 2010) şi finala Copei Libertadores 2018 (River Plate - Boca Juniors 3-1).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo