Unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca în această vară de la Real Madrid este Isco. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani nu-și găsește locul în planurile lui Carlo Ancelotti, iar oficialii lui Real Madrid sunt dispuși să renunțe la el.
Isco este dorit, printre altele, de AC Milan, unde ar putea să-i ia locul lui Calhanoglu, care a plecat la Inter Milano. Pentru a-l transfera în Serie A, italienii trebuie să plătească 15 milioane de euro, sumă pe care și-o doresc cei de la Real. Ibericii au mai scăzut din preț, după ce în urmă cu o lună cereau 20 de milioane de euro, ținând cont de faptul că mijlocașul mai are un singur an de contract, în 2022 riscând să-l piardă gratis.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Ancelotti l-a anunțat deja pe Isco că nu are nevoie de serviciile sale. Ibericul este jucătorul lui Real Madrid din 2013, adunând 336 de prezențe în tricoul 'galacticilor', pentru care a reușit 51 de goluri și 56 de assist-uri. Alături de madrileni, Isco a câștigat 4 trofee Champions League, două titluri în Spania și o Cupă a Regelui.

Varane a plecat la Manchester United, Ramos la PSG

Real Madrid s-a mai despărțit în această vară deja de câteva nume importante. Sergio Ramos, legendarul căpitan al galacticilor, a semnat din postura de jucător liber de contract cu PSG, iar Raphael Varane s-a transferat la Manchester United.
Englezii au plătit în schimbul fundașului circa 50 de milioane de euro, în transferul francezului contând foarte mult dorința acestuia de a pleca din Spania. Varane a refuzat un salariu mai mare decât cel promis de United doar pentru a se despărți de Real Madrid.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46