Unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca în această vară de la Real Madrid este Isco. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani nu-și găsește locul în planurile lui Carlo Ancelotti, iar oficialii lui Real Madrid sunt dispuși să renunțe la el.
Isco este dorit, printre altele, de AC Milan, unde ar putea să-i ia locul lui Calhanoglu, care a plecat la Inter Milano. Pentru a-l transfera în Serie A, italienii trebuie să plătească 15 milioane de euro, sumă pe care și-o doresc cei de la Real. Ibericii au mai scăzut din preț, după ce în urmă cu o lună cereau 20 de milioane de euro, ținând cont de faptul că mijlocașul mai are un singur an de contract, în 2022 riscând să-l piardă gratis.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 6 ORE
Ancelotti l-a anunțat deja pe Isco că nu are nevoie de serviciile sale. Ibericul este jucătorul lui Real Madrid din 2013, adunând 336 de prezențe în tricoul 'galacticilor', pentru care a reușit 51 de goluri și 56 de assist-uri. Alături de madrileni, Isco a câștigat 4 trofee Champions League, două titluri în Spania și o Cupă a Regelui.

Varane a plecat la Manchester United, Ramos la PSG

Real Madrid s-a mai despărțit în această vară deja de câteva nume importante. Sergio Ramos, legendarul căpitan al galacticilor, a semnat din postura de jucător liber de contract cu PSG, iar Raphael Varane s-a transferat la Manchester United.
Englezii au plătit în schimbul fundașului circa 50 de milioane de euro, în transferul francezului contând foarte mult dorința acestuia de a pleca din Spania. Varane a refuzat un salariu mai mare decât cel promis de United doar pentru a se despărți de Real Madrid.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
IERI LA 05:52
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
25/09/2021 LA 14:49