Hazard nu face parte din planurile lui Zidane pentru ultimul asalt la titlu în La Liga. Real Madrid va trebui să câștige cu Villarreal fără fotbalistul de 100 de milioane. Presa de la Madrid scrie că Hazard a spus că nu poate să joace, asta deși medicii Realului susțin că nu are probleme. "Am simțit un disconfort la gamba dreaptă" i-a spus Hazard lui Zidane și a plecat în Belgia, unde în curând încep pregătirile pentru Euro.
Spaniolii sunt furioși pentru că Hazard a decis că nu merită să riște în ultima etapă și vrea să fie 100% la turneul final al Campionatului European.

Totul se decide în ultima etapă din La Liga

Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 13 ORE
Încă de la sosirea în 2019 pe Bernabeu, Hazard a avut multe probleme medicale. Starul belgian adus cu 100 de milioane de la Chelsea a pierdut foarte multe meciuri importante și a marcat doar 5 goluri în 43 de partide, jucate în toate competițiile.
Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez este mulțumit de forma arătată de Eden Hazard. "De mult nu l-am văzut așa bine. În următoarele săptămâni va fi pregătit 100% pentru Euro" a spus Martinez.
https://i.eurosport.com/2021/04/13/3058000.jpg

Hazard, cifre uluitoare

Hazard a jucat 2391 de minute în ultimele 2 sezoane, în tricoul Realului. Suma de 100 de milioane investită în transferul său de la Chelsea este colosală în raport cu performanțele sale. În plus, belgianul de 30 de ani a încasat 48 de milioane din salariu, din care trebuie să scadă 10% din ultimul an pentru că a acceptat micșorarea propusă în timpul pandemiei. După aceste calcule, spaniolii au descoperit că Hazard a încasat 39400 de euro pentru fiecare minut pe teren, iar fiecare gol dat de el a avalorat 18,8 milioane de euro.
Vestea și mai proastă pentru madrileni este că Hazard mai are încă 3 ani de contract. Asta înseamnă un salariu de 72 de milioane de euro!
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01