Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eden Hazard, fotbalistul de 40 de mii de euro pe minut!

Ion Alexandru

Publicat 22/05/2021 la 09:59 GMT+3

Situația lui Eden Hazard este din nou foarte complicată. Zidane nu l-a convocat la meciul decidsiv de titlu al Realului, deși medicii spun că este apt. Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez a declarat că este în cea mai bună formă fizică din ultimul an și jumătate!

Eden Hazard

Credit imagine: Getty Images

Hazard nu face parte din planurile lui Zidane pentru ultimul asalt la titlu în La Liga. Real Madrid va trebui să câștige cu Villarreal fără fotbalistul de 100 de milioane. Presa de la Madrid scrie că Hazard a spus că nu poate să joace, asta deși medicii Realului susțin că nu are probleme. "Am simțit un disconfort la gamba dreaptă" i-a spus Hazard lui Zidane și a plecat în Belgia, unde în curând încep pregătirile pentru Euro.
Spaniolii sunt furioși pentru că Hazard a decis că nu merită să riște în ultima etapă și vrea să fie 100% la turneul final al Campionatului European.
picture

Totul se decide în ultima etapă din La Liga

Încă de la sosirea în 2019 pe Bernabeu, Hazard a avut multe probleme medicale. Starul belgian adus cu 100 de milioane de la Chelsea a pierdut foarte multe meciuri importante și a marcat doar 5 goluri în 43 de partide, jucate în toate competițiile.
Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez este mulțumit de forma arătată de Eden Hazard. "De mult nu l-am văzut așa bine. În următoarele săptămâni va fi pregătit 100% pentru Euro" a spus Martinez.
Eden Hazard a costat-o pe Real Madrid 40 de mii de euro pentru fiecare minut jucat

Hazard, cifre uluitoare

Hazard a jucat 2391 de minute în ultimele 2 sezoane, în tricoul Realului. Suma de 100 de milioane investită în transferul său de la Chelsea este colosală în raport cu performanțele sale. În plus, belgianul de 30 de ani a încasat 48 de milioane din salariu, din care trebuie să scadă 10% din ultimul an pentru că a acceptat micșorarea propusă în timpul pandemiei. După aceste calcule, spaniolii au descoperit că Hazard a încasat 39400 de euro pentru fiecare minut pe teren, iar fiecare gol dat de el a avalorat 18,8 milioane de euro.
Vestea și mai proastă pentru madrileni este că Hazard mai are încă 3 ani de contract. Asta înseamnă un salariu de 72 de milioane de euro!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo