Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eibar - Real Madrid 1-3. Meci istoric pentru Karim Benzema

Cristian Mihală

Publicat 20/12/2020 la 23:51 GMT+2

Real Madrid a obţinut o victorie importantă în La Liga, scor 3-1 pe terenul lui Eibar. Karim Benzema își continuă forma fantastică arătată în ultima lună și jumătate.

Benzema

Credit imagine: Eurosport

După trei partide foarte grele, cu Sevilla, Ateltico Madrid și Bilbao (trei victorii pentru los blancos), Real avea în această seară o altă misiune extrem de dificilă, în contextul în care Eibar beneficiază de una dintre cele mai bune apărări din La Liga. Înainte de această partidă, trupa lui Jose Mendilibar primise doar 10 goluri, doar Atletico Madrid având o apărare mai solidă în campionatul Spaniei.
Cu toate acestea, formaţia lui Zidane şi-a făcut meciul extrem de uşor încă din start. După doar 13 minute, tabela indica 0-2, după golurile lui Benzema şi Modric (assist pentru vârful francez la reuşita croatului).

Benzema, de neoprit pentru Real Madrid

Atacantul din Hexagon e în mare formă, reuşind azi al 5-lea gol în ultimele 7 meciuri pentru Real Madrid în toate competiţiile. Benzema a devenit în această seară, cu 176 de goluri marcate pentru Real Madrid în La Liga, cel mai bun marcator francez din istorie într-un alt campionat decât Ligue 1. Până acum, recordul îi aparţinea lui Thierry Henry, care marcase pentru Juventus, Arsenal, Barcelona şi New York Red Bulls 175 de goluri.
De când celebrul BBC s-a destrămat, în 2018, cifrele lui Benzema au fost foarte apropiate de cele ale lui Ronaldo. În schimb, Bale a avut două sezoane mult mai slabe decât ne obişnuise, şi în condiţiile în care nu a primit foarte multe şanse la Real Madrid, iar la Tottenham, în prezent, e titular foarte rar.
Eibar a avut şansa ei să reintre în meci, Kike reuşind să reducă din handicap din pasa lui Rodrigues, în minutul 28, dar Real a gestionat foarte bine restul partidei. "Galacticii" au dominat teritorial şi, chiar dacă nu şi-au creat alte mari ocazii de a marca, au obţinut un succes meritat. În prelungiri, Lucas Vazquez a stabilit scorul final, 3-1.
Cu succesul din această seară, Real Madrid rămâne la egalitate cu Atletico Madrid, în vârful clasamentului din La Liga. "Galacticii" au însă două meciuri în plus jucate faţă de trupa lui Simeone. De partea cealaltă, Eibar a coborât pe 14.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
picture

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo