După mai bine de un an în care accidentările l-au ținut departe de teren, internaționalul nostru spera să își regăsească forma pierdută în La Liga, locul în care a avut cel mai bun randament al carierei. Doar că nici campionatul Spaniei nu pare să îl salveze pe vârf. Acesta l-a nemulțumit foarte tare pe Alvaro Cervera, antrenorul lui Cadiz, care vrea să întrerupă împrumutul în iarnă.
Andone fusese adus pentru un an de la Brighton, însă în acest moment nu mai intră în planurile staffului tehnic, după o escapadă nocturnă. The Argus, cotidian care apare la Brighton, anunță că antrenorul lui Cadiz a luat deja decizia de a renunța la român, iar clubul spaniol i-a informat pe cei de la Brighton cu privire la hotărâre.
Andone a jucat doar 108 minute pentru Cadiz, având un singur meci ca titular, cu Rayo Vallecano. Chiar după acea partidă, românul și alți colegi au petrecut fără voia clubului și au fost pedepsiți. Au trecut 6 meciuri de atunci, iar Florin Andone nu a mai fost folosit deloc de tehnicianul lui Cadiz.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Sursa citată notează că Andone nu va avea vreo șansă să rămână în lotul lui Graham Potter, odată revenit la Brighton. Ca atare, englezii vor căuta fie să îl împrumute la o altă echipă, în speranța că românul își va reveni, fie vor încerca să îi rezilieze contractul. Înțelegerea atacantului cu formația din Premier League este valabilă până în 2023, dar cu greu va putea să mai joace în cel mai puternic campionat din lume, după problemele avute.
CITEȘTE ȘI:
OFICIAL | COSMIN OLĂROIU A SEMNAT CU NOUA ECHIPĂ, AL SHARJAH! COMUNICATUL OFICIAL AL CLUBULUI

Florin Andone a petrecut cu mai mulți colegi de la Cadiz

În vârstă de 28 de ani, Florin Andone a stârnit furia antrenorului Alvaro Cervera la Cadiz după ce el, împreună cu alți 6 colegi de echipă, au petrecut într-un club de noapte din Madrid în urma înfrângerii suferite pe terneul lui Rayo Vallecano (1-3).
Andone a fost surprins alături de Choco Lozano, Ruben Sobrino, Carlos Akpapo, Marcuos Mauro, Victor Chust și Alberto Perea într-un club de noapte din capitala Spaniei. Antrenorul Alvaro Cervera nu a stat nicio clipă pe gânduri și a luat măsuri imediate, taxându-i dur pe cei 7 fotbaliști ai săi pentru actele de indisciplină de care au dat dovadă.
"Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu mă reprezintă, nu reprezintă nici acest club, e o eroare. Toți au greșit de o manieră sau alta, totuși, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere", a spus Cervera după acel incident, excluzându-l pe Florin Andone din lot.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Liga Campionilor UEFA
Champions League | Chelsea se impune pe San Siro, iar Real Madrid câștigă un punct la ultima fază
11/10/2022 LA 06:58