Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Griezmann a admis că Messi era supărat pe el când a sosit la Barcelona. Prima discuţie din vestiar

Cristian Mihală

Actualizat 24/11/2020 la 08:50 GMT+2

Antoine Griezmann susţine că relaţia pe care o are cu Lionel Messi e una absolut normală şi că se simte tot timpul susţinut de decarul argentinian, în teren. Totuşi, francezul a admis că sud-americanul a fost supărat pe el pentru că, înainte cu un an să fie transferat la Barcelona, a refuzat în ultimul moment o altă ofertă a catalanilor.

Antoine Griezmann félicité par Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Francezul campion mondial adus pentru aproximativ 100 de milioane de euro de la Atletico Madrid a avut un an şi jumătate foarte slab în tricoul blaugrana. Încă de la început s-a spus că el şi Messi nu se înţeleg, argentinianul preferându-l pe bunul său prieten, Luis Suarez.
Cei doi au negat tot timpul că ar exista animozităţi, însă fostul agent al lui Griezmann, Eric Olhats, îl vede responsabil pe Leo pentru situaţia în care se află fotbalistul din Hexagon.
"Messi controlează totul. E şi împărat, şi rege, în acelaşi timp. A instituit regimul terorii. Fie eşti cu el, fie eşti împotriva lui", a spus de curând Olhats pentru France Football.
Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Universo Valdano en Vamos, Griezmann a negat încă o dată că ar exista un conflict între el şi simbolul grupării blaugrana, însă a recunoscut pentru prima oară că Messi a fost supărat pe el în momentul transferului. "L-a durut când am refuzat să merg la Barça pentru prima dată", a recunoscut francezul, cu trimitere la vara lui 2018, când mutarea părea realizată, iar fotbalistul Barcelonei chiar a vorbit public despre viitorul parteneriat. Însă supărarea lui Messi nu a ţinut, acesta promiţându-i că va face totul pentru a-l susţine, spre binele echipei.
"Am vorbit cu Leo când am ajuns la Barcelona și mi-a spus că a fost supărat când am refuzat să merg la Barcelona prima dată, pentru că făcuse comentarii publice legate de subiect. Iar eu, în cele din urmă, am spus că nu. Dar mi-a spus un lucru: "Odată ce eşti în echipă, voi muri alături de tine". Şi aşa e, simt asta în fiecare zi", a explicat Griezmann pentru sursa citată.

Griezmann, despre relaţia avută cu Valverde şi Koeman

De când a sosit la Barcelona, Griezmann a fost antrenat de trei tehnicieni diferiţi: Ernesto Valverde, Quique Setien şi Ronald Koeman.
Întrebat despre relaţia cu foştii antrenori de la gruparea blaugrana, francezul a fost diplomat, menţionând că a învăţat multe de la fiecare în parte. Asta în ciuda faptului că în presă s-a scris că relaţia sa cu Quique Setien ar fi fost una destul de proastă, ca urmare a faptului că fotbalistul a fost utilizat mult prea puţin.
"Valverde mi-a cerut să joc în stânga şi să intru în interior, urmând ca Jordi Alba să vină pe spaţiul creat de mine în flanc. El este cel care m-a adus și îl respect mult. Am simţit că are încredere în mine. Şi de la Setien am învăţat multe. Relația mea cu el a fost normală. Părinții mei îmi spuneau uneori să-l întreb de ce nu joc mai mult sau de ce mă schimbă atât de des și le-am spus că nu are sens. După un meci cu Bilbao, în care am jucat doar cinci minute, mi-a spus că vrea să vorbească cu mine. I-am răspus că nu este necesar. M-a întrebat cât timp voi fi supărat şi i-am explicat că nu vreau să vorbesc pentru că înţeleg deciziile, nu pentru că sunt supărat. I-am transmis că voi munci și nu mă voi plânge", a mai spus Griezmann.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo