Francezul campion mondial adus pentru aproximativ 100 de milioane de euro de la Atletico Madrid a avut un an şi jumătate foarte slab în tricoul blaugrana. Încă de la început s-a spus că el şi Messi nu se înţeleg, argentinianul preferându-l pe bunul său prieten, Luis Suarez.
Cei doi au negat tot timpul că ar exista animozităţi, însă fostul agent al lui Griezmann, Eric Olhats, îl vede responsabil pe Leo pentru situaţia în care se află fotbalistul din Hexagon.
"Messi controlează totul. E şi împărat, şi rege, în acelaşi timp. A instituit regimul terorii. Fie eşti cu el, fie eşti împotriva lui", a spus de curând Olhats pentru France Football.
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 8 ORE
Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Universo Valdano en Vamos, Griezmann a negat încă o dată că ar exista un conflict între el şi simbolul grupării blaugrana, însă a recunoscut pentru prima oară că Messi a fost supărat pe el în momentul transferului. "L-a durut când am refuzat să merg la Barça pentru prima dată", a recunoscut francezul, cu trimitere la vara lui 2018, când mutarea părea realizată, iar fotbalistul Barcelonei chiar a vorbit public despre viitorul parteneriat. Însă supărarea lui Messi nu a ţinut, acesta promiţându-i că va face totul pentru a-l susţine, spre binele echipei.
"Am vorbit cu Leo când am ajuns la Barcelona și mi-a spus că a fost supărat când am refuzat să merg la Barcelona prima dată, pentru că făcuse comentarii publice legate de subiect. Iar eu, în cele din urmă, am spus că nu. Dar mi-a spus un lucru: "Odată ce eşti în echipă, voi muri alături de tine". Şi aşa e, simt asta în fiecare zi", a explicat Griezmann pentru sursa citată.

Griezmann, despre relaţia avută cu Valverde şi Koeman

De când a sosit la Barcelona, Griezmann a fost antrenat de trei tehnicieni diferiţi: Ernesto Valverde, Quique Setien şi Ronald Koeman.
Întrebat despre relaţia cu foştii antrenori de la gruparea blaugrana, francezul a fost diplomat, menţionând că a învăţat multe de la fiecare în parte. Asta în ciuda faptului că în presă s-a scris că relaţia sa cu Quique Setien ar fi fost una destul de proastă, ca urmare a faptului că fotbalistul a fost utilizat mult prea puţin.
"Valverde mi-a cerut să joc în stânga şi să intru în interior, urmând ca Jordi Alba să vină pe spaţiul creat de mine în flanc. El este cel care m-a adus și îl respect mult. Am simţit că are încredere în mine. Şi de la Setien am învăţat multe. Relația mea cu el a fost normală. Părinții mei îmi spuneau uneori să-l întreb de ce nu joc mai mult sau de ce mă schimbă atât de des și le-am spus că nu are sens. După un meci cu Bilbao, în care am jucat doar cinci minute, mi-a spus că vrea să vorbească cu mine. I-am răspus că nu este necesar. M-a întrebat cât timp voi fi supărat şi i-am explicat că nu vreau să vorbesc pentru că înţeleg deciziile, nu pentru că sunt supărat. I-am transmis că voi munci și nu mă voi plânge", a mai spus Griezmann.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
28/11/2022 LA 10:12