Florentino Perez a plătit aproximativ 100 de milioane de euro pentru Hazard, pentru a-l transfera de la Chelsea, dar belgianul nu s-a ridicat în niciun moment la nivelul arătat în cel mai puternic campionat din lume, Premier League.
De vină au fost kilogramele în plus și accidentările repetate, dar fanii au început să își piardă răbdarea. Mai ales că așteptările au fost mari, mulți văzându-l ca pe un înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus.
Aseară, cu Bilbao, în semifinala Supercupei, Hazard a fost titular și în cele 67 de minute petrecute în teren a fost de nerecunoscut.
Supercupa Europei
Așteptarea a luat sfârșit! Eden Hazard ar putea juca în prima sa finală pentru Real Madrid
10/08/2022 LA 08:10
"Hazard, doar o umbră" e titlul dat de Mundo Deportivo, într-un material în care jurnaliștii spanioli analizează prestația belgianului din disputa cu Bilbao.
Eden a avut 45 de atingeri, un singur șut spre poartă, și acela blocat. A părăsit terenul cu un singur dribling făcut și mai multe faulturi efectuate decât suferite (2-1). A pierdut cele mai multe dueluri (6/7) și a fost mereu foarte lent, în contextul în care viteza era în trecut principalul său atu.

Zidane: "Îl susținem total pe Hazard"

Cum era de așteptat, Zinedine Zidane a fost chestionat în legătură cu prestația mult sub așteptări a belgianului, dar francezul a încercat să îi ia apărarea. Tehnicianul blanco a vorbit despre lipsa de încredere a fotbalistului, dar și-a exprimat convingerea că Hazard va arăta în curând precum fotbalistul care strălucea la Chelsea.
"Trebuie să își recapete încrederea, are nevoie de un meci bun sau de un gol, trebuie să facă ceva diferit de ceea ce face în acest moment. Știm ce jucător excelent e și de ce e capabil, trebuie doar să avem răbdare. Vă spun că muncește din greu pentru a ajunge acolo unde ne dorim cu toții. Îl susținem total și suntem dispuși să îi acordăm timp. Fanii vor să vadă cea mai bună versiune a lui, e normal, dar îi rog să aibă puțină răbdare. Oricum, azi nu a fost vorba de cât de slab a jucat Eden, înfrângerea ne aparține tuturor, nu ne-am ridicat la nivelul dorit", a spus Zidane în conferința de presă de după partida din semifinalele Supercupei.
Ultimul act al Supercupei se va desfășura duminică, de la 22:00, și le va aduce față în față pe Barcelona și Bilbao.
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Premier League
Eden Hazard, întrebat care a fost cel mai bun adversar din Premier League! Cum a răspuns belgianul
28/07/2022 LA 07:58