Real Madrid părea să aibă o deplasare facilă pe terenul ultimei clasate, dar lucrurile nu au stat nici pe departe așa. Deși madrilenii au controlat meciul în mare parte, au fost foaret aproape să nu plece cu toate cele 3 puncte.
La pauză a fost 0-0, după o primă repriză în care elevii lui Zidane au avut o posesie de peste 70%, dar au tras doar un singur șut pe poarta adversă. Imediat după pauză gazdele au deschis scorul (min.48), prin reușita lui Javier Galan, iar în minutul 50 puteau să-și dubleze avantajul, dar șutul lui Javier Mir a nimerit doar transversale.
https://i.eurosport.com/2021/02/06/2986402.jpg
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32

Huesca-Real Madrid 1-2 | Madrilenii s-au impus pe final grație dublei lui Varane

Madrilenii s-au aruncat în atac și în minutul 55 au reușit să egaleze. Varane a fost atent și a reluat în plasă o minge trimisă în bară de Benzema din lovitură liberă. Realul a continuat să atace și în cele din urmă a reușit să marcheze golul izbăvitor. Autorul a fost același Varane, care a înscris în fața porții goale în minutul 83 după o fază fixă pe care madrilenii au gestionat-o foarte bine. Astfel, fundașul francez a marcat într-un singur meci tot atâtea goluri câte a reușit în tot sezonul trecut, salvându-și echipa de la un rezultat nefavorabil.
Așadar, Realul obține greu o victorie totuși meritată și speră în continuare la titlul de capmpioană. "Los blancos" s-au apropiat la 7 puncte de rivala Atletico Madrid, dar echipa lui Simeone are 2 meciuri mai puțin disputate. Peste 3 zile, Real Madrid are un nou meci la îndemână, urmând să-i întâlnească pe cei de la Getafe pe teren propriu.
Citește și: SERGIO RAMOS A FOST OPERAT DE URGENȚĂ LA GENUNCHI ȘI VA LIPSI 6 SĂPTĂMÂNI DE PE GAZON
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07