Mijlocașul spaniol a ajuns la 29 de ani și e gata de o nouă provocare, după 8 ani petrecuți pe Bernabeu. Sub comanda lui Zidane, fotbalistul iberic a evoluat destul de puțin și nici venirea lui Ancelotti nu l-a transformat într-un titular de drept.
În ultimii ani, Isco a vrut să plece de mai multe ori din capitala Spaniei, pentru a avea șansa să evolueze constant, dar salariul cerut și pretențiile Realului au blocat mutarea. În ultima perioadă s-a vorbit chiar despre o "trădare", Barcelona fiind pe urmele lui, dar se pare că ibericul va ajunge în cele din urmă în Serie A.
De această dată, todofichajes.com susține că sunt șanse mari ca Isco să fie din iarnă jucătorul lui Milan. "Diavolii" l-au pierdut în vară pe Hakan Calhanoglu, plecat la rivala Inter din postura de jucător liber de contract, iar mijlocașul spaniol e văzut drept înlocuitorul ideal pentru turc.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06

Milan s-a înțeles cu Isco asupra salariului

Conform sursei citate, oficialii de pe San Siro s-au înțeles deja cu agentul jucătorului pentru salariu, rămânând doar ca Real Madrid să fie de acord cu oferta. Suma va fi una mică, având în vedere că Isco va rămâne liber de contract în vară și formația blanco îl va pierde gratis, astfel că nu există vreun motiv pentru ca Florentino Perez să spună nu. Din câte se pare, doar o ofertă superioară venită în iarnă pentru club și jucător ar putea bloca mutarea, lucru greu de crezut, în contextul în care e vorba de un fotbalist intrat în ultimele 6 luni de contract.
36 de goluri a înscris Isco în 238 meciuri pentru Real Madrid. El și-a trecut în CV două titluri și 4 Ligi ale Campionilor, pe Bernabeu.
15 milioane de euro este cota lui Isco, aceasta scăzând exponențial după ce a jucat tot mai puțin în ultimii ani. E de așteptat ca Milan să ofere sub 10 milioane de euro pentru transferul lui definitiv, în iarnă.
CITEȘTE ȘI:
PRIMUL JUCĂTOR CARE VA CERE TRANSFERUL DE LA UNITED, DACĂ SOLSKJAER RĂMÂNE PÂNĂ ÎN IANUARIE
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27