Articol scris de Alex Iuga
Considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași ofensivi din lume acum câțiva ani, acesta trece printr-o perioadă de cumpănă a carierei, fiind utilizat din ce în ce mai rar. Deși a fost titular în meciul de Champions League cu Atalanta, are în continuare șanse foarte mici la titularizare. În acest sezon Isco a prins doar 15 meciuri pentru Real Madrid, reușind o singură pasă decisivă într-un 2-0 acasă cu Granada.
În momentul de față cea mai bună variantă pentru Isco ar fi plecarea de la Real Madrid, decizie pe care a luat-o la finalul sezonului trecut și James Rodriguez care s-a dus în Premier League la Everton. Columbianul intrase și el într-un con de umbră la Madrid, și a ales să plece la echipa antrenată de Carlo Ancelotti. Premier League ar putea fi o variantă bună și pentru Isco, însă deocamdată echipa care se interesează cel mai mult de serviciile ibericului este Sevilla.
Liga
Un fotbalist de la Real Madrid, disperat să semneze cu Barcelona! Anunțul presei catalane
18/10/2021 LA 15:08
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727254.jpg

Viitorul lui Isco este la Sevilla?

Sevilla este o echipă la care Isco s-ar putea adapta foarte ușor, este o echipă căreia îi place posesia, are jucători tehnici, și un antrenor care a reușit să îl readucă la nivel înalt pe fostul jucător al celor de la AC Milan, Suso. Echipa andaluză ar fi o variantă excelentă pentru Isco, un avantaj mare fiind și faptul că Sevilla în ultimele sezoane joacă aproape an de an în UEFA Champions League.
Isco a câștigat tot ce se putea câștiga cu Real Madrid, dar odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo, s-a stins și el de la meci la meci. Spaniolul mai are contract până în 2022, insă cel mai probabil acesta va părăsi ”Los Blancos” la finele acestui sezon, cel mai slab de când a venit pe Bernabeu.
Liga
După Ramos și Varane, încă un jucător important este aproape de despărțirea de Real! Unde este dorit
04/08/2021 LA 15:25
Campionatul European UEFA
Cum arată primul 11 al starurilor care ratează Euro 2020! Echipa valorează aproape 500 de milioane
09/06/2021 LA 09:27