Articol scris de Alex Iuga
Considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași ofensivi din lume acum câțiva ani, acesta trece printr-o perioadă de cumpănă a carierei, fiind utilizat din ce în ce mai rar. Deși a fost titular în meciul de Champions League cu Atalanta, are în continuare șanse foarte mici la titularizare. În acest sezon Isco a prins doar 15 meciuri pentru Real Madrid, reușind o singură pasă decisivă într-un 2-0 acasă cu Granada.
În momentul de față cea mai bună variantă pentru Isco ar fi plecarea de la Real Madrid, decizie pe care a luat-o la finalul sezonului trecut și James Rodriguez care s-a dus în Premier League la Everton. Columbianul intrase și el într-un con de umbră la Madrid, și a ales să plece la echipa antrenată de Carlo Ancelotti. Premier League ar putea fi o variantă bună și pentru Isco, însă deocamdată echipa care se interesează cel mai mult de serviciile ibericului este Sevilla.
La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727254.jpg

Viitorul lui Isco este la Sevilla?

Sevilla este o echipă la care Isco s-ar putea adapta foarte ușor, este o echipă căreia îi place posesia, are jucători tehnici, și un antrenor care a reușit să îl readucă la nivel înalt pe fostul jucător al celor de la AC Milan, Suso. Echipa andaluză ar fi o variantă excelentă pentru Isco, un avantaj mare fiind și faptul că Sevilla în ultimele sezoane joacă aproape an de an în UEFA Champions League.
Isco a câștigat tot ce se putea câștiga cu Real Madrid, dar odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo, s-a stins și el de la meci la meci. Spaniolul mai are contract până în 2022, insă cel mai probabil acesta va părăsi ”Los Blancos” la finele acestui sezon, cel mai slab de când a venit pe Bernabeu.
La Liga
Isco și-a găsit echipă! Mijlocașul va semna pe doi ani cu o formație de Champions League
07/08/2022 LA 11:00
Serie A
Jose Mourinho, pus pe fapte! Ce transferuri își dorește și cum ar putea arăta primul 11 al Romei
07/06/2022 LA 05:15