Leonardo Spinazzola este unul dintre jucătorii lui Roberto Mancini care a impresionat cel mai mult la Euro 2020. Fundașul în vârstă de 28 de ani a avut prestații bune atât în defensivă, cât și în atac, ajungând în atenția mai multor cluburi de pe continent.
Potrivit site-ului Fichajes.com, șefii lui Real Madrid și-ar dori să obțină transferul jucătorului de la AS Roma, fiind dispuși să plătească până la 50 de milioane de euro în schimbul său. Spinazzola ar urma, însă, să fie rezervă pentru Mendy și Marcelo în Spania, motiv pentru care fotbalistul ar putea să refuze mutarea, nefiind de acord cu statutul de rezervă.
La Roma, fundașul a adunat 39 de apariții în sezonul 2020/21. De-a lungul carierei, Spinazzola, care a fost crescut de Juventus, a mai jucat, printre altele, la Empoli, Perugia și Atalanta. Potrivit site-ului transfermarkt.com, italianul are o cotă de piață de 26 de milioane de euro.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22

Real Madrid insistă pentru Haaland

Una dintre principalele ținte ale 'galacticilor' este Erling Haaland. Președintele madrilenilor, Florentino Perez, și agentul fotbalistului, Mino Raiola, ar fi ajuns la un acord de principiu pentru trecerea vârfului norvegian pe Bernabeu. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Alfredo Pedulla de la Gazzetta dello Sport.
Erling Haaland mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024, dar din vara anului 2022, conform înțelegerii dintre cele două părți, se va activa automat o clauză de reziliere de doar 75 milioane de euro. Pentru a câștiga cursa pentru transferul norvegianului, Real Madrid este dispusă să plătească o sumă mai mare în această vară.
Un as în mâneca celor din capitala Spaniei este Martin Odegaard, colegul lui Haaland în naționala Norvegiei. Prin revenirea lui Odegaard după împrumutul la Arsenal și aducerea lui Haaland, Real Madrid speră să formeze un parteneriat fenomenal între cei doi, ambii fiind jucători cu un potențial rar întâlnit în zilele noastre.
Fotbal
Mancini a dezvăluit că a visat Italia campioană mondială! Cine va fi marea învinsă și cine va marca
07/01/2022 LA 18:08
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mancini surprinde, după ce Italia a ratat calificarea directă la Cupa Mondială: "Câștigăm trofeul!"
27/12/2021 LA 17:36