Din cauza unei furtuni de zăpadă care s-a abătut asupra capitalei Spaniei, nu există vreo pistă disponibilă și acest lucru a obligat lotul lui Zidane să aștepte în avion.
Și ultimele știri complică situația, deoarece oficialii Realului au aflat că pistele de decolare sunt închise și că mașinile de curățat gheața sunt destinate momentan exclusiv aterizării. În acest moment, Real nu știe cât timp va trebui ca jucătorii lui Zidane să mai rămână închiși în avion.
"Este o glumă", au spus deja oficialii lui Real când Liga nu şi-a dat acordul pentru amânarea partidei de la Pamplona, în ciuda condiţiilor meteo nevaforabile care au lovit din plin multe regiuni din Spania.
Liga
Perez vrea să fie de neoprit! Suma uriașă pe care Real e dispusă să o plătească pentru Haaland
ACUM 6 ORE

Partida Osasuna - Real Madrid, amânată?

Există posibilitatea ca Real să ajungă în cele din urmă mâine la Pamplona, dar în presa iberică se vorbeşte tot mai mult de perspectiva amânării partidei.
La Pamplona se anunţă ninsoare abundentă sâmbătă, dar clubul gazdă s-a dotat cu dispozitive care să cureţe terenul, astfel încât confruntarea să se poată juca.
Înainte de această etapă, Real Madrid se află pe locul doi în clasament, cu 36 de puncte, la două distanţă de liderul Atletico Madrid. Totuşi, trupa lui Simeone are două partide mai puţin disputate, astfel că deţine un avantaj important în perspectiva câştigării titlului, chiar dacă nu s-a ajuns încă la jumătatea competiţiei.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 9 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce Koeman a fost întâmpinat de fani după înfrângerea din El Clasico
ACUM 11 ORE