Din cauza unei furtuni de zăpadă care s-a abătut asupra capitalei Spaniei, nu există vreo pistă disponibilă și acest lucru a obligat lotul lui Zidane să aștepte în avion.
Și ultimele știri complică situația, deoarece oficialii Realului au aflat că pistele de decolare sunt închise și că mașinile de curățat gheața sunt destinate momentan exclusiv aterizării. În acest moment, Real nu știe cât timp va trebui ca jucătorii lui Zidane să mai rămână închiși în avion.
"Este o glumă", au spus deja oficialii lui Real când Liga nu şi-a dat acordul pentru amânarea partidei de la Pamplona, în ciuda condiţiilor meteo nevaforabile care au lovit din plin multe regiuni din Spania.
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM 21 ORE

Partida Osasuna - Real Madrid, amânată?

Există posibilitatea ca Real să ajungă în cele din urmă mâine la Pamplona, dar în presa iberică se vorbeşte tot mai mult de perspectiva amânării partidei.
La Pamplona se anunţă ninsoare abundentă sâmbătă, dar clubul gazdă s-a dotat cu dispozitive care să cureţe terenul, astfel încât confruntarea să se poată juca.
Înainte de această etapă, Real Madrid se află pe locul doi în clasament, cu 36 de puncte, la două distanţă de liderul Atletico Madrid. Totuşi, trupa lui Simeone are două partide mai puţin disputate, astfel că deţine un avantaj important în perspectiva câştigării titlului, chiar dacă nu s-a ajuns încă la jumătatea competiţiei.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
06/12/2022 LA 09:32