Soarta tehnicianului Barcelonei este pecetluită după înfrângerea cu 3-0 pe Da Luz, cu Benfica, în Champions League. Catalanii au ajuns la 5 meciuri la rând fără victorie în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, iar golaverajul în această perioadă e unul teribil, 2-14. Deși va trebui să îi plătească 12 milioane de euro, suma aferentă contractului de reziliere, Laporta a decis să se despartă de batav după meciul cu Atletico Madrid, anunță întreaga presă spaniolă.
CITEȘTE ȘI:
ASTA I-A PECETLUIT SOARTA LUI KOEMAN. LAPORTA A DEVENIT FURIOS CÂND A AUZIT DECIZIA ANTRENORULUI
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34

Koeman, criticat dur de Santiago Canizares

Koeman este la pământ, iar fostul său elev, Santiago Canizares a ținut să plătească polițe mai vechi. Tehnicianul l-a scos din lotul Valenciei, în stagiunea 2007-2008, iar ex-goalkeeperul a ținut să vorbească despre perioada petrecută sub comanda antrenorului olandez. Respectivul sezon a fost unul de coșmar pentru tehnician, având o rată de victorii de doar 32%, cea mai slabă din întreaga carieră de antrenor. Valencia a terminat atunci pe un neverosimil loc 10, în contextul în care în precedentele două sezoane se clasase mereu "în coasta" lui Real Madrid și Barcelona, jucând în Champions League.
"La nivel tactic, Koeman nu a putut să ofere instrumentele corespunzătoare jucătorilor. De asemenea, nu s-a descurcat bine în pregătirea fizică. Din cei zece ani în care am fost la Valencia CF, a fost cel mai prost antrenor pe care l-am avut vreodată. El nu știa cum să administreze vestiarul sau să ia deciziile corecte. Ne-a separat pe Albelda, Angulo și pe mine de echipă când eram 25 de jucători, în decembrie. A rămas în competiție cu 22 de fotbaliști pentru restul sezonului. Nu mi s-a părut niciodată un antrenor bun. Nu am ceva cu el personal. Nici Capello nu a contat pe mine, dar nu am nicio problemă să recunosc că e un tehnician foarte bun", a spus Canizarez, citat de Marca.
Canizares a fost unul dintre cei mai buni portari ai lumii în primul deceniu al noului secol. Crescut de Real Madrid, el a ales să părăsească Santiago Bernabeu în 1992, pentru ca apoi să facă istorie în tricoul Valenciei. A câștigat cu "liliecii" două titluri istorice, ajungând în două rânduri în finala Ligii Campionilor (1999-2000 și 2000-2001).
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Premier League
Top 6 a murit, trăiască Top 7 în Premier League. 2022 a adus creșterea dorită la Newcastle!
24/10/2022 LA 11:12