Articol scris de Romeo Ene
Koeman i-a luat apărarea lui Jose Munera, aribtrul disputei Real - Sevilla 2-2, fiind de părere că nici măcar aribitrii nu sunt siguri de unele henţuri care se comit.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53

Lupta la titlu, mai palpitantă ca niciodată în La Liga

Barcelona a remizat cu Atletico, scor 0-0, pe Camp Nou, şi a ratat şansa de a trece pe prima poziţie în clasament, cu 3 etape înainte de final. Catalanii se află la 2 puncte de Atletico şi sunt la egalitate cu Real Madrid, care se află pe locul secund.
’’Dacă Real Madrid se plânge de arbitraj, atunci e problema lor. Chiar şi arbitrii au îndoieli, inclusiv noi, antrenorii, jucătorii, nu ştim când este henţ si când nu. Nu numai în Spania se întâmpla asta, ci în toate campionatele din lume’’, a spus Koeman la conferinţa de presă.
Barcelona are nevoie de 3 victorii pentru a spera la titlu, însă stă la mâna rezultatelor, iar Koeman susţine că echipa sa va lupta până la capăt: ’’Vom lupta până în ultima secundă să câştigăm titlul. Nu este în mâinile noastre, dar nu ne permitem să mai face paşi greşiţ.’’
Antrenorul olandez al Barcelonei a recunoscut că s-a uitat la Real Madrid cu Sevilla, dar nu a putut viziona tot meciul din cauza nervilor: ’’Am văzut primele 20 de minute de la Madrid şi apoi am mutat la Juventus cu Milan, deoarece sunt mai puţin nervos atunci când urmăresc un astfel de meci. Prefer, în situaţii de genul, să mă uit la alt meci şi să aflu rezultatul Madridului la fina.’’, a adăugat Koeman.
Antrenorul catalanilor a fost întrebat despre viitorul său pe banca Barcelonei, dar acesta a ezitat să ofere un răspuns concret: ’’Nu cred că se vorbeşte doar despre viitorul meu. Există şi alţi antrenori al căror viitor este necunoscut, acesta este un obicei care s-a format şi nu îl pot schimba. Este important să analizăm sezonul pe care l-am avut şi schimbările aduse la club", a încheiat olandezul.
Koeman va reveni pe banca Barcelonei la partida cu Levante, care are loc marţi, de la ora 23:00.
Premier League
Anunțul făcut de Tuchel despre Lukaku, după ce nu l-a ținut în lot cu Liverpool
02/01/2022 LA 19:02
Premier League
Chelsea îl dă pe Lukaku la o rivală! Abramovich, mână liberă lui Tuchel, care a găsit înlocuitor
02/01/2022 LA 14:27