Conform jurnaliștilor catalani de la RAC 1, mijlocașul Riqui Puig nu intră în vederile lui Ronald Koeman pentru acest sezon. De altfel, antrenorul olandez i-a transmis tânărului de numai 21 de ani să își caute o altă echipă. Decizia lui Koeman este oarecum surprinzătoare, asta după ce batavul a declarat că dorește o întinerire a echipei.

Puig ar fi vorbit cu presa catalană despre problemele din vestiarul Barcelonei

Doar că în spatele deciziei lui Koeman ar sta altceva decât forma sportivă sau valoarea jucătorului. El Pais susține că tehnicianul batav a avut informații solide că mijlocașul vorbește cu presa despre ce se întâmplă în vestiarul echipei și despre problemele de la club.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 5 ORE
"Ești un turnător!", i-a spus Koeman lui Puig, discursul avut fiind unul destul de dur, în contextul în care echipa trece printr-o perioadă grea și are nevoie de liniște.
Mijlocașul a fost rezervă neutilizată în fiecare din ultimele 5 partide ale catalanilor în campionat, semn că există clar o stare de tensiune între el și staff-ul tehnic.
Barcelona a făcut aseară o nouă partidă slabă, impunându-se cu doar 1-0 în fața lui Levante, formație care nu a învins niciodată pe Camp Nou în acest mileniu. Mai mult, oaspeții au cerut la ultima fază a meciului un penalty, dar VAR-ul a intervenit și a stabilit că nu s-a comis vreo ilegalitate.
După 12 etape din La Liga, Barcelona e la 9 puncte distanță de liderul Real Sociedad și de Ateltico Madrid. Miercuri, catalanii vor evolua împotriva bascilor lui Imanol Alguacil, iar un eventual insucces ar face ca titlul să devină o utopie.
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 15 ORE
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
IERI LA 12:37