Visul lui Florentino Perez de a-l avea pe Bernabeu pe Kylian Mbappe e mai aproape ca niciodată să se împlinească. Real Madrid a venit aseară cu o nouă ofertă pentru vârful de 22 de ani, fiind dispusă să plătească 180 de milioane de euro pentru ca mutarea să se realizeze acum.
Al Khelaifi a rămas ferm pe poziții, susținând public că mutarea nu va avea loc, însă Leonardo, directorul sportiv, a dat de înțeles că francezii sunt deschiși la negocieri, în contextul în care atacantul a refuzat orice ofertă de prelungire. Vârfului îi expiră contractul cu gruparea de pe Parc des Princes în vara viitoare, astfel că Real îl poate semna gratis din 1 ianuarie. PSG l-ar pierde astfel fără a obține vreun ban, lucru care ar însemna o mare lovitură financiară.
Ca atare, toate indiciile duc spre o înțelegere între părți, jocul lui PSG fiind unul destul de simplu: încearcă să obțină cât mai mult de la formația spaniolă în schimbul starului său.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM O ZI
De Mbappe s-au interesat în ultima săptămână și două formații din Premier League, cel mai puternic campionat din lume, dar atacantul i-a transmis agentului său să nu negocieze cu nimeni altcineva, marele său vis fiind să îmbrace tricoul blanco.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207640.png

Mbappe, spre Real Madrid: s-a pozat în blanco

Vârful a dat în această noapte chiar indicii în acest sens, semn că mutarea e ca și făcută. Într-o imagine alături de Hakimi, fundașul dreapta transferat în această vară de la Inter, Kylian s-a îmbrăcat total în alb: tricou, ceas și șapcă, semn că oficializarea mutării e doar o chestiune de ore.
Lucrurile sunt atât de avansate în privința transferului, încât Mbappe și-a anunțat deja preferința în privința tricoului purtat. Deși se anticipa că va avea numărul 7, ca la PSG (și ca idolul său, CR7), se pare că francezul a optat pentru numărul purtat de Zinedine Zidane, 5. Informația a fost confirmată atât de Diario As, cât și de L'Equipe.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
Ligue 1
Al Khelaifi, întrebat cum a putut refuza 220 milioane€ pentru Mbappe. Răspunsul oferit
08/09/2021 LA 15:15