Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe se consideră deja transferat la Real Madrid. Cum s-a pozat, în miez de noapte

Cristian Mihală

Actualizat 27/08/2021 la 08:26 GMT+3

Vineri pare a fi ziua decisivă a transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Atacantul francez a postat în această noapte o imagine sugestivă pe contul de instasgram: s-a îmbrăcat complet în alb.

Mbappe wird PSG wohl verlassen

Credit imagine: SID

Visul lui Florentino Perez de a-l avea pe Bernabeu pe Kylian Mbappe e mai aproape ca niciodată să se împlinească. Real Madrid a venit aseară cu o nouă ofertă pentru vârful de 22 de ani, fiind dispusă să plătească 180 de milioane de euro pentru ca mutarea să se realizeze acum.
Al Khelaifi a rămas ferm pe poziții, susținând public că mutarea nu va avea loc, însă Leonardo, directorul sportiv, a dat de înțeles că francezii sunt deschiși la negocieri, în contextul în care atacantul a refuzat orice ofertă de prelungire. Vârfului îi expiră contractul cu gruparea de pe Parc des Princes în vara viitoare, astfel că Real îl poate semna gratis din 1 ianuarie. PSG l-ar pierde astfel fără a obține vreun ban, lucru care ar însemna o mare lovitură financiară.
Ca atare, toate indiciile duc spre o înțelegere între părți, jocul lui PSG fiind unul destul de simplu: încearcă să obțină cât mai mult de la formația spaniolă în schimbul starului său.
De Mbappe s-au interesat în ultima săptămână și două formații din Premier League, cel mai puternic campionat din lume, dar atacantul i-a transmis agentului său să nu negocieze cu nimeni altcineva, marele său vis fiind să îmbrace tricoul blanco.
Mbappe s-a pozat în alb complet, culoarea Realului

Mbappe, spre Real Madrid: s-a pozat în blanco

Vârful a dat în această noapte chiar indicii în acest sens, semn că mutarea e ca și făcută. Într-o imagine alături de Hakimi, fundașul dreapta transferat în această vară de la Inter, Kylian s-a îmbrăcat total în alb: tricou, ceas și șapcă, semn că oficializarea mutării e doar o chestiune de ore.
Lucrurile sunt atât de avansate în privința transferului, încât Mbappe și-a anunțat deja preferința în privința tricoului purtat. Deși se anticipa că va avea numărul 7, ca la PSG (și ca idolul său, CR7), se pare că francezul a optat pentru numărul purtat de Zinedine Zidane, 5. Informația a fost confirmată atât de Diario As, cât și de L'Equipe.
Super sâmbătă Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo