Visul lui Florentino Perez de a-l avea pe Bernabeu pe Kylian Mbappe e mai aproape ca niciodată să se împlinească. Real Madrid a venit aseară cu o nouă ofertă pentru vârful de 22 de ani, fiind dispusă să plătească 180 de milioane de euro pentru ca mutarea să se realizeze acum.
Al Khelaifi a rămas ferm pe poziții, susținând public că mutarea nu va avea loc, însă Leonardo, directorul sportiv, a dat de înțeles că francezii sunt deschiși la negocieri, în contextul în care atacantul a refuzat orice ofertă de prelungire. Vârfului îi expiră contractul cu gruparea de pe Parc des Princes în vara viitoare, astfel că Real îl poate semna gratis din 1 ianuarie. PSG l-ar pierde astfel fără a obține vreun ban, lucru care ar însemna o mare lovitură financiară.
Ca atare, toate indiciile duc spre o înțelegere între părți, jocul lui PSG fiind unul destul de simplu: încearcă să obțină cât mai mult de la formația spaniolă în schimbul starului său.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
De Mbappe s-au interesat în ultima săptămână și două formații din Premier League, cel mai puternic campionat din lume, dar atacantul i-a transmis agentului său să nu negocieze cu nimeni altcineva, marele său vis fiind să îmbrace tricoul blanco.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207640.png

Mbappe, spre Real Madrid: s-a pozat în blanco

Vârful a dat în această noapte chiar indicii în acest sens, semn că mutarea e ca și făcută. Într-o imagine alături de Hakimi, fundașul dreapta transferat în această vară de la Inter, Kylian s-a îmbrăcat total în alb: tricou, ceas și șapcă, semn că oficializarea mutării e doar o chestiune de ore.
Lucrurile sunt atât de avansate în privința transferului, încât Mbappe și-a anunțat deja preferința în privința tricoului purtat. Deși se anticipa că va avea numărul 7, ca la PSG (și ca idolul său, CR7), se pare că francezul a optat pentru numărul purtat de Zinedine Zidane, 5. Informația a fost confirmată atât de Diario As, cât și de L'Equipe.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51