După ce în vară a vrut să plece de pe Camp Nou, dezamăgit de proiectul clubului, decarul blaugrana se gândeşte din nou foarte serios să semneze la finalul acestui sezon cu altă formaţie. Messi a înţeles că Barcelona nu are multe şanse să obţină performanţe în viitorul apropiat şi s-a săturat să fie scos repsonsabil de o parte a presei. Lotul e unul prea slab pentru ambiţiile sud-americanului, iar partida cu Juventus, în care marele rival, Ronaldo, a reuşit o dublă, a confirmat ce a învăţat în umilinţa cu Bayern: Barcelona e departe de cele mai bune formaţii din Europa.
"M-am săturat să fiu eu problema pentru tot ce se întâmplă la acest club", le-a transmis Messi apropiaţilor, potrivit Mundo Deportivo, părând mai decis ca niciodată să nu semneze prelungirea cu Barcelona şi să dea curs altei provocări.
Singurele speranţe ale catalanilor sunt legate de alegerile pentru preşedinţia clubului. Victor Font îl va aduce pe banca tehnică pe Xavi, prieten bun cu starul argentinian, şi se speră că astfel Messi va fi convins să semneze o nouă înţelegere. Problema e că alegerile sunt abia în primăvară, iar din ianuarie atacantul poate semna cu orice alt club, intrând în ultimele 6 luni de contract. Din respect pentru Barcelona, însă, probabil că nu o va face, urmând să poarte o discuţie cu noua conducere, înainte de a hotărî ceva concret.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 20 ORE

Messi, aşteptat de Neymar la PSG

Dacă în vară se părea că Manchester City va fi viitoarea destinaţie pentru argentinian, între timp lucrurile s-au schimbat. Jocul slab al lui Messi şi vârsta i-au făcut pe "cetăţeni" să bată în retragere. Astfel, PSG pare în acest moment marea favorită să îl convingă pe decarul sud-american, la acest lucru contribuind din plin Neymar.
Messi și Neymar au mai jucat împreună la Barcelona, în perioada 2013-2017. Brazilianul a plecat în urmă cu 3 ani de pe Camp Nou, după ce PSG a plătit suma record de 222 de milioane de euro. Ulterior, s-a scris enorm că formația blaugrana ar vrea să îl aducă înapoi pe Neymar, la dorința specială a decarului blaugrana.
Acum, visul celor doi de a juca din nou împreună ar putea prinde contur. "Cel mai mult îmi doresc să joc din nou cu Messi, să mă bucur din nou pe teren alături de el. Poate să joace în locul meu, nu va întâmpina vreo problemă, sunt sigur (râde). Vreau să joc din nou cu el și sunt sigur că acest lucru trebuie să se întâmple sezonul viitor", a spus Neymar, la finalul meciului de pe Old Trafford, câștigat de PSG cu 3-1.
Mundo Deportivo scrie că Neymar le-a transmis deja oficialilor parizieni că va semna imediat prelungirea contractului, dacă Messi va fi adus pe Parc des Princes. Varianta nu e deloc una fantezistă, în contextul în care campioana Franței va fi nevoită să îl vândă, aproape sigur, pe Kylian Mbappe. Francezul e dorit cu orice preț de Florentino Perez, la Real Madrid, și a refuzat orice propunere de a semna o nouă înțelegere cu finalista Champions League din 2020. Ca atare, pentru a nu îl pierde gratis iarna viitoare (când intră în ultimele 6 luni de contract), PSG îl va vinde pe Mbappe în vară, lucru care va crea cadrul ideal pentru aducerea lui Messi.
"Neymar nu bluffează, știe ce vrea. Brazilianul vorbește în fiecare zi cu Messi, sunt ca doi frați și știe starea sufletească în care se află Leo. Așa că e hotărât să facă tot ce depinde de el pentru ca sezonul viitor să joace din nou cu Leo", notează Mundo Deportivo.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33