Moștenirea "Bartomeu" este una grea, în ultimii doi ani vorbindu-se despre o serie de probleme financiare pentru clubul catalan. S-a ajuns inclusiv la arestarea fostului președinte în scandalul "BarcaGate", el, Omar Grau și Roman Ponti fiind suspectați de corupție.
În această vară, fanii l-au acuzat pe noul conducător, Joan Laporta, că nu face transferurile necesare pentru ca gruparea blaugrana să revină o forță în Europa, apelând doar la jucători liberi de contract: Eric Garcia, Depay și Aguero.

Dezvăluirile lui Laporta despre situația de la Barcelona

Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 6 ORE
Într-un interviu acordat pentru La Vanguardia, președintele a dat de înțeles că problemele financiare sunt mult mai grele decât ar fi anticipat, lucru relevat de audit, astfel că nu se pune problema unor achiziții de marcă.
"Clubul este mai rău decât mă așteptam și vă spun sincer că mă așteptam să fie într-o situație complicată. Există lucruri care vor trebui explicate și nu exclud nicio acțiune. Totul va fi explicat pentru că altfel am fi complici la ce s-a întâmplat", a spus Joan Laporta pentru sursa citată.
Așadar, datoriile imense și neregulile descoperite fac imposibile transferuri sonore, pe bani, însă clubul va face toate demersurile pentru ca Messi să rămână. Venirea lui Aguero e un mare pas înainte în acest sens, iar Laporta așteaptă ca sud-americanul să își pună semnătura pe un contract valabil până în 2023 după finalul Copei America.
"Dacă mă întrebi ce aș vrea, aș spune că, cu cât mai devreme Messi semnează, cu atât mai bine. Ar fi un pol de atracție pentru viitorii parteneri. Leo este entuziasmat și îi sunt recunoscător pentru că vrea să rămână", a mai spus Laporta.
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM 9 ORE
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
IERI LA 08:49