Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laporta, dezamăgit de Dembele: "Cred că s-a înțeles deja cu alt club"

Cristian Mihală

Publicat 01/02/2022 la 14:56 GMT+2

Ousmane Dembele a refuzat să se transfere ieri la PSG, deși negocierile dintre cluburi au fost foarte avansate. Joan Laporta a confirmat că atacantul de bandă francez s-a opus mutării, suspectându-l că are deja o înțelegere cu alt club.

Barca will Dembele in der Transferperiode abgeben

Credit imagine: SID

Ousmane Dembele s-a hotărât de ceva timp să nu mai continue la Barcelona, refuzând toate propunerile de prelungire a contractului. Catalanii s-au împăcat cu ideea de a-l pierde pe francez și și-au regândit strategia.
PSG a fost clubul care și-a manifestat intenția de a-l lua încă acum pe francez, iar faptul că acesta va rămâne liber peste doar 5 luni a făcut Barcelona să fie deschisă la propuneri. Barcelona își dorea în jur de 20 de milioane de € în schimbul jucătorului, dar probabil ar fi acceptat și mai puțin sau chiar un schimb de jucători.
Francezul s-a opus, însă, spre dezamăgirea lui Joan Laporta. Președintele catalanilor bănuiește că Dembele are deja o înțelegere cu alt club și de aceea a refuzat să ia în calcul un transfer acum. În măsura în care ar fi plecat de pe Camp Nou în această iarnă, nu ar fi primit prima de instalare consistentă la care ar avea acces din postura de jucător liber de contract.
"Cred că Ousmane Dembele are deja o înțelegere cu un alt club. Nu a vrut să plece de la noi în ianuarie. E greu să îi înțeleg poziția, nu are niciun sens ce a făcut. Nici pentru el, nici pentru club", a spus Joan Laporta, președintele Barcelonei.
CITEȘTE ȘI:

Dembele, la Chelsea?

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo avansează ideea că atacantul ar putea ajunge la Chelsea, în vară, gratis.
Thomas Tuchel nu și-a ascuns niciodată admirația pentru Dembele, care a strălucit sub comanda sa la Borussia Dortmund, iar după ce mutarea acestuia la PSG a căzut, s-a speculat că Chelsea l-a "antamat" deja pentru la vară. Sursa citată notează că această variantă ar fi și pe placul jucătorului, dar și agentul său, Moussa Sissoko, ar fi încântat de sumele promise de Abramovich.
De Dembele s-au mai interesat în ultima perioadă alte 3 formații importante din Premier League: Arsenal, United și Tottenham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo