Ousmane Dembele s-a hotărât de ceva timp să nu mai continue la Barcelona, refuzând toate propunerile de prelungire a contractului. Catalanii s-au împăcat cu ideea de a-l pierde pe francez și și-au regândit strategia.
PSG a fost clubul care și-a manifestat intenția de a-l lua încă acum pe francez, iar faptul că acesta va rămâne liber peste doar 5 luni a făcut Barcelona să fie deschisă la propuneri. Barcelona își dorea în jur de 20 de milioane de € în schimbul jucătorului, dar probabil ar fi acceptat și mai puțin sau chiar un schimb de jucători.
Francezul s-a opus, însă, spre dezamăgirea lui Joan Laporta. Președintele catalanilor bănuiește că Dembele are deja o înțelegere cu alt club și de aceea a refuzat să ia în calcul un transfer acum. În măsura în care ar fi plecat de pe Camp Nou în această iarnă, nu ar fi primit prima de instalare consistentă la care ar avea acces din postura de jucător liber de contract.
Bundesliga
Bayern îi răspunde Barcelonei cu aceeași monedă, după ce Lewandowski e cu un pas pe Camp Nou
IERI LA 06:41
"Cred că Ousmane Dembele are deja o înțelegere cu un alt club. Nu a vrut să plece de la noi în ianuarie. E greu să îi înțeleg poziția, nu are niciun sens ce a făcut. Nici pentru el, nici pentru club", a spus Joan Laporta, președintele Barcelonei.
CITEȘTE ȘI:
NAGELSMANN ÎI DĂ COȘMARURI SOȚIEI. CE FACE NOAPTEA, ÎN SOMN, DIN DRAGOSTE PENTRU FOTBAL

Dembele, la Chelsea?

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo avansează ideea că atacantul ar putea ajunge la Chelsea, în vară, gratis.
Thomas Tuchel nu și-a ascuns niciodată admirația pentru Dembele, care a strălucit sub comanda sa la Borussia Dortmund, iar după ce mutarea acestuia la PSG a căzut, s-a speculat că Chelsea l-a "antamat" deja pentru la vară. Sursa citată notează că această variantă ar fi și pe placul jucătorului, dar și agentul său, Moussa Sissoko, ar fi încântat de sumele promise de Abramovich.
De Dembele s-au mai interesat în ultima perioadă alte 3 formații importante din Premier League: Arsenal, United și Tottenham.
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
IERI LA 18:40
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04