Întrebat luni în acest sens de reporteri, Laporta a răspuns: "Dacă îmi permiteţi, eu nu voi pronunţa nume de jucători. Nu ajută cu nimic, dimpotrivă,le măreşte valoarea. Încercăm să aducem jucători pe posturile care trebuie consolidate, în acord cu cerinţele staff-ului tehnic. Acum îl avem pe Ferran Torres, care este din Valencia, şi suntem bucuroşi că ni s-a alăturat deoarece catalanii şi valencienii sunt într-un fel veri primari. Barcelona este un reper pe piaţa fotbalistică şi fiecare jucător ne consideră a fi un model. Avem o echipă în reconstrucţie şi vom vedea în curând revenirea sa în prim-planul competiţiilor. Toată lumea ar trebui să fie gata căci FC Barcelona s-a întors. Vom avea o echipă competitivă".
CITEȘTE ȘI:
SE PREGĂTEȘTE CEL MAI TARE SCHIMB DIN ISTORIA FOTBALULUI. ANUNȚUL FĂCUT DE ENGLEZI
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 19 ORE

Laporta promite transferuri la Barcelona

El a mai menţionat că orice este posibil pe piaţa transferurilor, a precizat că aducerea lui Ferran Torres este un pas "binevenit" şi că vor urma şi alte achiziţii care vor fi însă în prealabil atent analizate.
"Colaborăm cu antrenorii pentru a avea o echipă competitivă. Xavi a susţinut aducerea lui Ferran, credem că a fost un succes. Orice este posibil. Suntem pe piaţă şi aşteptăm să vedem. Barca continuă să fie un etalon. Fiecare jucător ia în considerare posibilitatea de a veni la Barca. Vom anunţa şi alte achiziţii la care ne gândim pentru această perioadă. Lucrăm foarte calm", a completat Laporta.
Clubul german de fotbal Borussia Dortmund i-a fixat un termen limită norvegianului Erling Haaland, atacantul său vedetă, pentru ca acesta să ia o decizie în privinţa viitorului său.
Conform cotidianului Bild, oficialii Borussiei l-au informat pe Haaland că trebuie să dea un răspuns final până la sfârşitul lunii februarie în legătură cu viitorul său.
În momentul sosirii sale la clubul din Dortmund, în ianuarie 2019, cele două părţi au stabilit că internaţionalul norvegian va putea pleca după doi ani, dacă vor fi îndeplinite o serie de condiţii, după cum a recunoscut directorul sportiv al grupării din Bundesliga, Michael Zorc.
Conform Bild, Haaland s-ar putea despărţi de Borussia pentru aproximativ 75 milioane euro, valoarea clauzei de reziliere din contractul său, însă oficialii clubului german vor să prevină acest lucru, propunându-i norvegianului un salariu anual de până la 16 milioane euro pe sezon.
Sunt, însă, şanse destul de mici ca Haaland să mai continue din sezonul viitor pe Westfalenstadion, în condiţiile în care golgheterul norvegian este dorit de toate marile cluburi europene, alt club important care îl urmărește atent fiind Real Madrid. De altfel, norvegianul și-a făcut vacanța de Revelion la Marbella, în Spania, unde le-a dezvăluit fanilor că, din vară, îl vor vedea în La Liga.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00