Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Araujo, Lenglet - Dest, Pjanic, De Jong, Firpo - Griezmann, Pedri - Braithwaite #Rezerve: Alena, Busquets, Coutinho, Dembele, Fernandes, Neto, Pena, Puig, Trincao, Umtiti #Antrenor: Ronald Koeman #Eibar: Dmitrovic - Pozo, Burgos, Bigas, Rafa - Diop, Alvarez - Kadzior, Exposito, Inui - Kike #Rezerve: Cubero, Dufur, Enrich, Recio, Quique, Leon, Miota, Muto, Olabe, Oliveira, Yoel #Antrenor: Jose Mendilibar

La Liga / Matchday 16
Spotify Camp Nou / 29.12.2020
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 29/12/2020 la 22:12 GMT+2


În primul meci din 2021, Barcelona se va deplasa pe terenul Huescăi, penultima clasată, în timp ce Eibar va juca acasă contra Granadei.
De partea cealaltă, Eibar obține un punct uriaș pe Camp Nou și ajunge la cota 16, dar rămâne totuși în zona din subsolul clasamentului, având cu numai 4 puncte peste ultima clasată.
Barcelona face un nou pas greșit pe teren propriu și riscă să piardă contactul cu echipele din frunte clasamentului. Catalanii sunt pe locul 6 în La Liga, cu 25 de puncte, cu 7 mai puțin față de Atletico Madrid și Real Madrid, cu mențiunea că echipa lui Simeone are cu 2 meciuri mai puțin disputate.
picture

Credit imagine: Getty Images

90+4'
Arbitrul fluieră finalul partidei.
67'
Goooool Barcelona! Ousmane Dembele marchează din interiorul careului.
picture

Credit imagine: Getty Images

58'
Gooool Eibar! Kike a deschis scorul după o gravă eroare a lui Araujo.
picture

Credit imagine: Getty Images

PAUZĂ. Barcelona - Eibar 0-0. Catalanii au un meci mult mai greu decât se așteptau.
25'
Braithwaite marchează din pasa lui Junior Firpo, dar reușita este anulată pe motiv de off-side, după intervenția arbitrajului video.
8'
Barcelona primește un penalty, dar Braithwhite execută pe lângă poartă și ratează deschiderea scorului.