Articol scris de Andrei Bobeică
Portughezul din echipa lui Simeone a povestit pentru World Soccer, citat de Marca, ce sfaturi a primit de la Cristiano Ronaldo, a vorbit despre momentul transferului la Atletico, dar a dezvăluit și un episod pe care l-a trăit când juca pentru Benfica.

Despre trecerea de la Benfica la Atletico Madrid

Liga
Din cel mai tehnic campionat, LaLiga devine și cel mai rapid
05/07/2022 LA 08:30
Portughezul a fost cumpărat de Atletico de la Benfica în vara lui 2019 pentru o sumă de peste 120 de milioane de euro.
"A fost vorba despre un transfer pe care s-au plătit mulți bani, s-a vorbit mult în presă și există presiune, dar eu fac tot ce pot mai bine. În fotbal, nu poți renunța, trebuie să muncești pentru a fi răsplătit. Știam că va trebui să muncesc, să arăt de ce sunt capabil pentru a fi răsplătit. Am fost și ajutat de Diego Simeone și de colegii mei, mai ales în primul an aici"

Hattrick-ul împotriva lui Eintracht Frankfurt

Joao Felix a povestit pentru sursa citată un episod neștiut de pe vremea când juca în Europa League pentru Benfica. Portughezul a marcat un hattrick contra lui Frankfurt și a fost un moment special pentru el.
"Al treilea gol a fost unul special pentru mine pentru că înainte cu două zile de meci am auzit niște comentarii în vestiar care nu mi-au plăcut. M-au deranjat foarte tare, așa că acel hattrick a ridicat o mare greutate de pe umerii mei. Îmi voi aminti mereu acele goluri și ce au însemnat pentru mine."

Sfaturile lui Ronaldo pentru Joao Felix

"Cristiano este un exemplu pentru toți colegii. Nu doar pentru ce a câștigat, dar și pentru că încă vrea să facă asta. Are o mare influență asupra mea și asupra echipei. El nu cere mai multe din partea altora decât cere din partea lui. A câștigat totul, dar vrea mai mult. E un căpitan formidabil și mereu ne dă sfaturi. Înaintea unui meci din Liga Națiunilor mi-a spus doar să fiu calm și să ma bucur de joc", a mai povestit Felix pentru sursa citată.
Liga
Ronaldo, trădare istorică!? Lusitanul a fost propus la Barcelona de agentul său
05/07/2022 LA 08:20
Liga
Un fost "galactic", mărturii tulburătoare: "M-am dus beat la antrenamentele lui Real"
20/06/2022 LA 06:55