Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat

Cristian Mihală

Publicat 20/05/2022 la 08:57 GMT+3

Real Madrid s-a înțeles de principiu cu Kylian Mbappe pentru transfer, însă, pentru prima oară în ultimul an, Florentino Perez are cu adevărat emoții în privința transferului. PSG e într-o ofensivă totală pentru a-l păstra pe atacant.

Mbappe și Benzema, în PSG - Real Madrid 1-0

Credit imagine: Eurosport

Atacantul de 23 de ani părea cu un picior pe Bernabeu, visul său de mic copil, însă mutarea nu mai pare atât de sigură, deși dinspre Real au venit mereu mesaje liniștitoare, în contextul în care boardul ajunsese de mult la un acord de principiu cu reprezentanții jucătorului.
Acum, însă, lucrurile s-au schimbat fundamental. O spune chiar Marca, ziar recunoscut pentru faptul că e extrem de apropiat de gruparea blanco. Jucătorului în vârstă de 23 de ani i s-a oferit controlul complet asupra proiectului sportiv al lui PSG, inclusiv angajarea și concedierea antrenorilor.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid nu mai e deloc sigură de venirea lui Mbappe

Pe lângă această libertate, PSG i-a propus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună, prin care ar deveni cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mai mult, Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 130 de milioane de euro la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță.
"Există o confuzie tot mai mare în birourile de pe Bernabeu", anunță Marca, ziar care prezintă care sunt în acest moment marele plusuri din ultima ofertă - prezentată marți - de PSG.
"Între timp, atacantul, ca întotdeauna, a continuat să asculte ofertele lui PSG. Din Franța și mai ales din Doha, i s-a dat totul: de la salariul uriaș până la garanția că vocea lui va conta la orice nivel, în club. Vorbim de planificarea proiectului sportiv: Kylian vrea să câștige Liga Campionilor și, pentru asta, nu vede sensul ca Leonardo și Pochettino să continue", notează Marca.
De notat că L'Equipe a anunțat în ediția de ieri că Mbappe va anunța duminică, la ora 12:00 după-amiaza, unde va evolua din sezonul viitor. Francezul așteaptă ultima partidă a lui PSG din campionat, cea de sâmbătă seară, cu Metz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo