Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcelo și-a găsit deja echipă, după despărțirea de Real Madrid. Salariul uriaș pe care îl va primi

Cristian Mihală

Publicat 14/06/2022 la 10:44 GMT+3

Marcelo, legendarul căpitan al lui Real Madrid, și-a găsit deja echipă: Fenerbahce e mare favorită să îl semneze pe apărătorul lateral de 34 de ani.

Marcelo en Las Cibeles

Credit imagine: Getty Images

Despărțirea lui Marcelo de Real Madrid s-a produs oficial ieri, dar brazilianul știa de mai multe săptămâni că Florentino Perez nu îi va oferi un nou contract, deși la un moment dat s-a vorbit despre o înțelegere pentru încă un sezon.
Ca atare, pe numele fundașului stânga au venit deja mai multe oferte, dar una pare să îi fi atras atenția în mod special sud-americanului. Fenerbahce pune la bătaie un salariu de 10 milioane de euro/an, iar Marcelo pare decis să îi dea curs.
Marcelo a vorbit despre această variantă cu Roberto Carlos, cel care i-a fost idol în copilărie și care a urmat același traseu ca și el: după despărțirea de "galactici", în 2007, a mers în Turcia, la Fener. Omul care a câștigat titlul mondial cu Brazilia în 1994 și 2002 i-a transmis lui Marcelo că Fener e un club 100% profesionist, care își respectă la milimetru promisiunile și l-a asigurat că în Turcia va fi tratat ca un "zeu" de către suporteri.
Astfel, deși are oferte și din La Liga, dar și din țara natală, Marcelo le va da foarte probabil un răspuns pozitiv turcilor. Asta și pentru că aceștia au venit cu cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar, fiind greu de crezut că brazilianul poate găsi ceva comparabil, la 34 de ani.

Marcelo a plecat de la Real Madrid din postura de cel mai titrat jucător din istoria blanco

Marcelo și-a luat rămas bun de la Real Madrid după 16 ani în care a îmbrăcat tricoul clubului. În această perioadă a obținut 25 de trofee, ceea ce îl face cel mai de succes fotbalist din istoria grupării Los Blancos.
Brazilianul a izbucnit în plâns în conferința de adio și a ținut să le mulțumească tuturor, inclusiv oamenilor din culise care munces pentru club, care nu se văd.
"Când am plecat din Brazilia, am avut în vedere să joc Liga Campionilor. Și astăzi plec de aici fiind jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria celui mai mare club din lume", a spus fundașul.
Printre altele, Marcelo a cucerit Liga Campionilor de cinci ori. Nu a jucat în ultima, dar a afirmat că s-a simțit foarte important: "Am vorbit cu Rodrygo înainte de meci și am avut și o discuție grozavă cu Fede Valverde. Asta m-a făcut să mă simt foarte important. Aceasta este moștenirea pe care vreau să o las. Aceste lucruri interne. Că tinerii înțeleg că toate acestea sunt posibile. Și că își dau seama că Madridul este mult mai bun decât credem noi."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo