Articol scris de Romeo Ene
"Galacticii" s-au interesat în ultimele săptămâni de fundaşul central de la Braga. Posibilul transfer s-ar putea realiza pentru 25 de milioane de euro, precizează un raport publicat de sursa citată.
Carmo este un fundaş central de perspectivă. Iarna trecută a fost aproape de un transfer la Liverpool, în condiţiile în care Virgil Van Dijk s-a accidentat şi va rata aproape tot sezonul, iar Klopp şi-a dorit un înlocuitor pe acel post.
La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59
Vârsta este un avantaj pentru Carmo: la 21 de ani a impresionat în tricoul lui Braga. Totuşi, va lipsi în urmatoarele 3 luni din cauza unei accidentări. Acest aspect poate "bloca" o eventuală trecere pe Bernabeu, conform jurnaliștilor spanioli.
Madrilenii caută un apărător central de mai mult timp, ţinând cont de vârsta şi de situaţia contractuală a lui Ramos. David Alaba, Pau Torres, iar acum David Carmo, sunt câteva dintre ţintele Realului pentru postul de fundaş central.

Alaba, spre Real Madrid

David Alaba (28 de ani) a confirmat faptul că va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului. Urmărit intens de Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool și Manchester United, fundașul austriac a oferit un indiciu referitor la viitoarea sa destinație.
David Alaba a vorbit în mod public despre viitorul său și a recunoscut că se va despărți de Bayern Munchen la finalul stagiunii. Așadar, internaționalul austriac va pleca de la campioana Germaniei după 13 ani. Contractul lui Alaba va expira în luna iunie, moment în care fundașul de 28 de ani va putea pleca liber de contract la altă echipă. Și, așa cum era de așteptat, austriacul nu duce lipsă de oferte din partea altor echipe de top din Europa.
La începutul anului, cotidianul Marca anunța că Alaba s-a înțeles cu Real Madrid pentru un contract valabil pe 4 sezoane și un salariu de 11 milioane de euro/an. Totuși, în spațiul public n-a apărut vreo confirmare oficială, motiv pentru care lupta pentru transferul apărătorului lui Bayern rămâne deschisă.
Chiar dacă n-a dat vreun verdict final în privința viitoarei sale destinații, Alaba a lăsat de înțeles că tinde să aleagă o aventură în La Liga. La conferința de presă de luni, fundașul lui Bayern a spus că "spaniola lui nu este grozavă, dar este îndeajuns de bună pe teren".
"Am decis personal să părăsesc clubul la finalul sezonului și să încerc ceva nou. Nu a fost o decizie ușoară, ținând cont că am fost aici timp de 13 ani. Bayern înseamnă mult pentru mine, dar sunt în căutarea unei noi provocări.
Nu are legătură cu partea financiară. Încă mai am de jucat încă 6-7 ani, iar acum vreau să încerc ceva nou. M-am gândit mult la asta și în final am luat această hotărâre. Încă nu am decis unde voi merge. Spaniola mea nu este grozavă, dar este îndeajuns de bună pe teren", a spus David Alaba, citat de Daily Mail.
La Liga
Real Madrid - Barcelona 3-1 | "Galacticii" au făcut un El Clasico aproape perfect și sunt lideri
16/10/2022 LA 06:54
La Liga
Real Madrid, victorie cu emoții la debutul în noul sezon de La Liga! A fost condusă de Almeria
14/08/2022 LA 21:58