Aurelien Tchouameni este marele pariu al verii pentru Real Madrid, care va achita o sumă incredibilă pentru un fotbalist care încă nu a confirmat în fotbalul la cel mai înalt nivel. Dar oferta lui Florentino Perez a fost atât de mare tocmai pentru că nu voia să piardă a doua oară în fața lui PSG și Mbappe.
Concret, după ce starul lui Pochettino a ales să continue pe Parc des Princes, acesta a avut câteva dorințe clare pentru întărirea echipei, astfel încât să aibă garanții că va lupta cu șanse la trofeul UCL. Printre cei doriți de Kylian în capitala Franței se număra și Tchouameni, astfel că lupta pentru semnătura sa s-a dat la baionetă.
"Mbappe continuă să o enerveze pe Real Madrid", e titlul dat de Marca unui articol în care explică modul în care Mbappe i-a afectat serios bugetul de transferuri lui Florentino Perez.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
ACUM 14 ORE
"Inițial, Real nu plănuia să plătească o sumă atât de mare pentru un jucător precum Tchouaméni, care va avea la început un rol de a-l acoperi pe Casemiro când acesta lipsește. Dar refuzul lui Mbappe de a juca în alb sezonul viitor a modificat planurile și a extins capacitatea Madridului de a-și îmbunătăți oferta pentru un jucător cu o marjă uriașă de creștere în viitor. La început, Perez părea să fie dispus să pună la bătaie doar 60 de milioane pentru francez, dar în cele din urmă, s-a bătut palma pentru 80 de milioane de euro și alte 20 sub formă de bonusuri.
Influența lui Mbappe a fost importantă în demersul lui Real de a-și crește atât de substanțial oferta. PSG a vrut să-l mulțumească pe atacant, care a pus pe masă câteva condiții sportive pentru a continua la Paris: aducerea lui Luis Campos în poziția de director sportiv, garanții că proiectul se învârte în jurul său, și nu în jurul lui Neymar sau Messi, dar și mai multe transferuri de calitate pentru a concura cu șanse în Liga Campionilor. Tchouameni, unul dintre cei mai remarcabili mijlocași din ultima ediție a Ligue 1, a fost un fotbalist pe care Mbappe îl voia la Paris, de aici și insistențele lui PSG pentru el", notează Marca.

Tchouameni a trecut vizita medicală la Real Madrid

Potrivit informațiilor din ziarul 'Nice-Matin', jucătorul francez a fost supus examenului medical în seara de marți, la Split, acolo unde Franța a întâlnit-o pe Croația (scor 1-1).
Real Madrid va întârzia câteva zile anunțul oficial, însă. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Perez plănuiește să marketeze această mutare abia după ce va anunța prelungirea contractului lui Modric. Croatului îi expira contractul cu Real în această vară și i s-a oferit o înțelgere valabilă până în 2023.
Tchouameni va deveni al 4-lea cel mai scump jucător din istoria celui mai titrat club din lume. Recordul e deținut de Eden Hazard, care a venit de la Chelsea, în 2019, pentru 115 milioane de euro, iar podiumul e completat de Gareth Bale (101 milioane de euro) și Cristiano Ronaldo (94 de milioane de euro).
Serie A
Inter s-a despărțit de Alexis Sanchez în mod oficial. Real Madrid, interesată de atacantul chilian
ACUM 16 ORE
Liga
"UEFA o folosește pe Real Madrid pe post de cobai". Ce a pregătit forul pentru Supercupa Europei
04/08/2022 LA 08:49