După o perioadă de aproape jumătate de an de incertitudine, în care Messi a cerut mai întâi transferul la City, pentru ca apoi să lase de înțeles că nu va prelungi înțelgerea, scriindu-se că e cu un picior la PSG, lucrurile par să se îndrepte în direcția dorită de fanii blaugrana.
După ce l-a egalat pe Pele în istoria all-time, din punct de vedere al golurilor marcate pentru același club, Messi a oferit un interviu cunoscutului jurnalist Jordi Evole. Materialul va fi difuzat abia pe 27 decembrie, însă emisiunea "El Món a RAC1" a prezentat deja un teaser al discuției dintre cei doi.
Astfel, odată cu plecarea lui Bartomeu, Messi pare decis să continue pe Camp Nou, unde probabil își va încheia cariera. Cel puțin asta se înțelege din fragmentele de interviu prezentate de sursa citată.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 11 ORE
"Sunt bine, am avut o perioadă foarte proastă în vară, dar am trecut peste. Sfârșitul sezonului și ce s-a întâmplat în vară m-au afectat, dar acum mă simt bine, dornic, entuziasmat și motivat. Știu că acest club trece printr-un moment dificil, la nivel de echipă, dar și de conducere, dar aștept cu nerăbdare lucrurile să se îmbunătățească", a spus Messi, în interviul care va fi difuzat pe 27 septembrie.

Victor Font și Xavi, garanții prelungirii contractului cu Messi

Presa din Spania a tot speculat în ultimele luni că refuzul lui Messi de a semna prelungirea era în primul rând legat de prezența lui Bartomeu în poziția de președinte al clubului.
Acesta nu avea niciun proiect pentru ca Barcelona să redevină o forță la nivel european, iar decarul sud-american se afla în conflict deschis cu acesta. Odată Bartomeu demisionând, lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de argentinian.
La alegerile din primăvară, Victor Font e mare favorit să câștige președinția, iar acesta a promis că îl va aduce pe bancă pe Xavi. Fostul mijlocaș e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi, astfel că în aceste condiții e puțin probabil ca starul blaugrana să mai fie tentat de o altă provocare.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21