Lionel Messi este tot mai aproape de a semna un nou contract cu Barcelona. Potrivit jurnaliștilor publicației catalane Sport, după negocieri intense, fotbalistul a ajuns la un acord cu președintele clubului blaugrana, Joan Laporta.
Astfel, argentinianul, care se află în prezent în vacanță la Ibiza, va semna în următoarele zile un contract valabil până în 2026, Barcelona urmând a face apoi anunțul oficial.
Până la acel moment, însă, oficialii clubului de pe Camp Nou trebuie să-și rezolve probleme financiare, respectiv să-i convingă pe jucătorii cu salarii mari din lot să accepte o reducere a venitului pentru noul sezon sau să reușească să-i vândă pe cei care au salarii foarte mari și care nu sunt considerați primordiali pentru viitorul clubului.
Ligue 1
Messi s-a numărat printre votanții la Trofeul Kopa! Care sunt cei 3 fotbaliști aleși de argentinian
ACUM 10 ORE

"Leo vrea să continue la Barcelona"

Deși Messi a rămas liber de contract de la începutul lunii iulie, președintele Barcelonei a dat mereu asigurări fanilor că negocierile decurg bine și că fotbalistul își dorește să continue la clubul la care a scris istorie.
"Jucătorul a spus întotdeauna că vrea să continue. Nu există nicio îndoială că Leo vrea să continue la Barcelona. Facem progrese în toate negocierile. Este o dorință pe care o avem cu toții. Nu ne ascundem voința de a continua. Este un vis pe care vrem să-l facem realitate. Sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai curând posibil.
Trebuie să respectăm regulile, asta e realitatea, dar avem încredere că o putem face, fie prin reducerea masei salariale, fie printr-o formulă acceptabilă pentru La Liga. Există bunăvoință din partea La Liga, președintele La Liga este prima parte interesată ca cluburile să aibă jucători talentați. Este o problemă care există, dar avem încredere că o vom rezolva", a declarat Laporta, citat de Mundo Deportivo.
Ligue 1
Messi, desființat în presa franceză după o nouă prestație slabă la PSG: "Nedemn de un Balon de Aur"
ACUM 14 ORE
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
IERI LA 14:21