Potrivit Sport.es, astăzi, internaționalul argentinian a organizat o masă la el acasă, pentru a sărbători victoria de pe Mestalla și pentru a-și motiva coechipierii înaintea confruntării extrem de importante cu Atletico.

Messi, gest unic la Barcelona

Barcelona a ratat șansa de a urca pe primul loc în Spania în urmă cu două etape. Formația lui Ronald Koeman a fost învinsă în mod surprinzător de Granada, scor 1-2, pe teren propriu, iar moralul jucătorilor a fost extrem de afectat. Din fericire pentru suflarea catalană, Messi&Co au reușit să rămână calmi și să câștige duelul cu Valencia, din ultima etapă.
Liga
Din cel mai tehnic campionat, LaLiga devine și cel mai rapid
05/07/2022 LA 08:30
Messi a profitat de moment și și-a chemat toți colegii la masă pentru a crește și mai mult unitatea grupului, înaintea partidei decisive cu liderul Atletico. Este pentru prima dată când Messi își cheamă toți colegii acasă.
Dacă va câștiga sâmbătă, Barcelona va detrona trupa lui Diego Simeone și va aștepta o greșeală din partea rivalei Real Madrid. "Galacticii" lui Zidane au același număr de puncte ca formația catalană, însă au avantajul rezultatelor directe.

Messi, anchetat după grătar

Conform Goal.com, Agenția de Sănătate Publică din Catalonia s-a autosesizat și a deschis o anchetă după grătarul ținut de Messi acasă împreună cu toți colegii de la Barcelona, dar și cu soțiile sau prietenele lor.
Agenția de Sănătate Publică trebuie să stabliească dacă protocolul de sănătate a fost respectat și dacă va fi dovedit contrariul, Barcelona ar putea fi sancționată de către Liga din Spania.
"Agenţia de Sănătate Publică va studia acest dosar şi va stabili din punct de vedere tehnic dacă este acum necesar să ia măsuri suplimentare", a declarat vicepreședintele Cataloniei, Pere Aragones.
Liga
Ronaldo, trădare istorică!? Lusitanul a fost propus la Barcelona de agentul său
05/07/2022 LA 08:20
Liga
Un fost "galactic", mărturii tulburătoare: "M-am dus beat la antrenamentele lui Real"
20/06/2022 LA 06:55