În ultima jumătate de an, viitorul lui Messi a făcut obiectul celor mai multe știri din sport, după ce sud-americanul a cerut să fie lăsat să plece de la Barcelona. Principalul motiv a fost reprezentat de președintele Bartomeu, dar acum, odată acesta plecat de la club, Messi nu pare să mai dorească o schimbare. Ca atare, deși îi va expira înțelegerea cu gruparea blaugrana în vară, decarul argentinian va semna prelungirea, mai ales că Victor Font, principalul favorit la alegerile din primăvară, i-a promis că îl va aduce pe banca tehnică pe Xavi, un bun prieten al sud-americanului.
De altfel, într-un interviu acordat săptămâna trecută, Messi a dat de înțeles că e fericit din nou în Catalunya și că e dispus să rămână.
"Astăzi mă simt bine. Într-adevăr, am avut o perioadă foarte dificilă vara trecută din cauza modului în care s-a încheiat sezonul. Apoi a sosit fax-ul (n.r. - în care anunța că vrea să plece de la Barcelona)... Dar acum mă simt bine și vreau să lupt pentru toate obiectivele pe care echipa și le-a fixat în continuare. Sunt entuziasmat, deși clubul trece prin vremuri grele. Sunt vremuri grele pentru toată lumea. Clubul se află într-o situație grea, foarte grea, și va fi complicat să revenim la nivelul din trecut.
Cupa Mondială FIFA
Final nebun în grupa C! Argentina, calificată de pe primul loc. Polonia a avut emoții până la final
ACUM 43 MINUTE
Țin enorm la acest tricou (n.r. - al Barcelonei). Barca este viața mea. Am fost aici de la vârsta de 13 ani, am trăit în Barcelona mai mult decât în Argentina, iar clubul mi-a oferit totul pentru a mă realiza ca persoană. Am o relație de dragoste (n.r. - cu Barcelona) pentru tot ce am trăit de când am ajuns prima oară aici. Copiii mei s-au născut aici, de asemenea.
(Ai retrimite acel fax?) Da, deoarece așa am făcut anunțul oficial. Timp de 6 luni i-am spus președintelui (n.r. - Josep Maria Bartomeu) că vreau să plec, dar el m-a refuzat, așa că am vrut să fac un anunț oficial", a spus Lionel Messi, în interviul oferit pentru La Sexta.

Messi, la Barcelona până în 2023

Astăzi, Cadena Ser anunță că fotbalistul sud-american își va pune semnătura pe un nou contract până în 2023, în ciuda interesului venit de la City și PSG.
Chiar dacă știe că va fi greu să mai cucerească Liga Campionilor la Barcelona, Messi crede în noul proiect și vrea să pună umărul la revirimentul clubului.
Interesant e că sursa citată notează că starul argentinian nu își va încheia carierea de fotbalist la clubul de pe Camp Nou. El s-a înțeles deja cu David Beckham ca peste 3 ani să semneze cu Inter Miami. De altfel, Messi și-a achiziționat deja un domeniu de aproape 8 milioane de euro în Miami, semn clar că are de când să se stabilească acolo în viitor.
Beckham nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-l dorește pe starul catalanilor, iar acesta, la rândul său, a părut deschis unei mutări.
"Mi-ar plăcea să joc în SUA și să experimentez viața de acolo", a spus Messi de curând.
Cupa Mondială FIFA
Imagini superbe din Australia! Sărbătoare la 4 dimineața după calificarea în optimile Cupei Mondiale
ACUM 2 ORE
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
ACUM 3 ORE