Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi îi răspunde lui Laporta! "Președintele Barcelonei m-a rănit, nu meritam asta!"

Cristian Mihală

Publicat 01/11/2021 la 11:10 GMT+2

Lionel Messi s-a declarat dezamăgit de dezvăluirile lui Joan Laporta, președintele Barcelonei, care a dezvăluit de curând că a sperat că argentinianul va rămâne la club, urmând a juca gratis pentru formația de pe Camp Nou.

Joan Laporta & Leo Messi

Credit imagine: facebook

Lionel Messi visează să se întoarcă la Barcelona, formația sa de suflet, pe o poziție în conducerea administrativă, dar pentru moment e dezamăgit de declarațiile președintelui blaugrana.
"Am sperat până în ultimul moment că Messi își va dori atât de mult să rămână încât va accepta să joace gratis la Barcelona!", a spus Laporta de curând pentru postul de radio catalan RAC1.

Messi, răspuns pentru Laporta

Într-un interviu pentru sport.es, Messi a fost întrebat de aceste declarații, iar starul lui PSG s-a declarat dezamăgit de ce s-a spus. Sud-americanul spune că nu s-a pus niciodată problema ca cineva de la club să îi ofere varianta de a evolua benevol pe Camp Nou și dă de înțeles că o astfel de variantă e o lipsă de respect față de el și de ce a reprezentat în istoria clubului.
"Nimeni de la Barcelona nu m-a întrebat dacă pot juca gratis. Am acceptat o reducere a salariului de peste 50% și eram dispus să ajut clubul chiar mai mult (n.r.cu o reducere și mai mare). Președintele Joan Laporta m-a rănit, nu meritam asta", a dezvăluit Messi pentru sursa citată.
Messi a fost schimbat în ultima partidă a lui PSG din campionat la pauză, dar Pochettino a declarat ulterior că a fost doar o măsură de precauţie, pentru a fi sigur că al său compatriot e apt pentru meciul de Champions League, de miercuri. PSG se deplasează în Germania, pentru duelul cu Leipzig, iar o victorie e obligatorie în lupta de la distanţă cu City, pentru şefia grupei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo