Leo Messi este sfătuit de Mario Kempes, campion mondial cu Argentina în 1978, să o părăsească pe Barcelona, chiar dacă se simte confortabil la clubul la care a crescut.

Messi, sfătuit să plece de la Barcelona

Kempes crede că șansele lui Messi de a cuceri Champions League cu Barcelona sunt foarte slabe și ar fi mai bine pentru el să plece în altă parte.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
IERI LA 05:50
"Messi se simte extrem de confortabil la Barcelona. Dar știe că șansele să mai câștige Champions League cu Barca sunt mici. Barcelona a fost eliminată prematur în ultimul timp din competiție, sunt probleme financiare, clubul întâmpină mari dificultăți în construirea unei noi echipe de top.
Messi ar trebui să meargă alături de Pep la Manchester City sau la PSG ori Bayern Munchen. Aceste cluburi fie au bani, fie jucători pentru un mare succes.", a declarat Kempes conform Goal.com.
Rămâne de văzut ce va alege Messi la finalul sezonului. După 777 meciuri și 671 goluri în tricoul Barcelonei, plecarea argentinianului de pe Camp Nou ar fi o lovitură majoră, chiar dacă Messi are deja 33 de ani.
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41